• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2016

07:56

TRAGEDIJA U NIKARAGVI U nesreći turističkog broda 13 mrtvih!

Vesti

TRAGEDIJA U NIKARAGVI U nesreći turističkog broda 13 mrtvih!

Podeli vest

Turistički brod sa 32 turista potonuo je usled lošeg vremena uz nikaragvansku obalu Karipskog mora, pri čemu je poginulo 13 ljudi, saopštile su danas lokalne vlasti

Svi poginuli su bili državljani Kostarike, izjavio je komandant nikaragvanske mornarice zadužen za područje južnih Kariba Mario Berios, a prenela je agencija AP.

Brod "Kraljica Kariba" potonuo je usled snažnog vetra i jake kiše tokom plovidbe za ostrvo Korn, popularnu turističku destinaciju.

NOVA IZBEGLIČKA TRAGEDIJA Prevrnuo se brod, utopilo se troje dece

Od 32 putnika na brodu, 25 su bili iz Kostarike, četvoro iz SAD, a troje iz Nikaragve, rekao je Berios i dodao da su većina od 13 žrtava bile žene, kao i da je preostalih 19 putnika spaseno.

 - Ovo je velika tragedija, zato što su to bila naša kostarikanska, centralnoamerička braća i sesre, koji su se odmarali u vodama nikaragvanskih Kariba -  izjavila je za lokalnu televiziju portparol vlade u Managvi, Rosario Muriljo.

Kapetan i vlasnik broda su privedeni u policiju zato što plovilo nije smelo da plovi tokom nevremena, koje je na tom području trajalo više dana.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija