• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.01.2016

18:32

SNEŽNA OLUJA "BLOKIRALA" I MMF! Mećava okovala kancelarije u Vašingtonu!

Vesti

SNEŽNA OLUJA "BLOKIRALA" I MMF! Mećava okovala kancelarije u Vašingtonu!

Podeli vest

Zaposleni u Međunarodnom monetarnom fondu (MMF) u Vašingtonu ponovo od danas dolaze na posao, nakon što je kancelarija od prošle subote bila zatvorena zbog snežne oluje koja je pogodila SAD

MMF je, inače samo jedna u nizu međunarodnih institucija, koja je ovog vikenda bila prinuđena da obustavi rad, jer zaposleni zbog snežnih nanosa nisu mogli da dođu do radnog mesta.

Američki AP prenosi da je nevreme paralisalo i veći deo državnih institucija, pa je čak Predstavnički dom SAD odložio glasanje do februara zbog problema s putovanjima do kojih je dovela oluja. Iz istog razloga, zatvorene su državne institucije i škole u Vašingtonu.

Odlazak na posao širom istočne obale je otežan usled klizavih puteva i poremećenih tranzitnih linija.

(FOTO) SNEŽNA MEĆAVA IZ SVEMIRA! Astronaut snimio oluju koja je paralisala Ameriku!

Do 85 miliona ljudi je bilo na putu oluje, stotine hiljada građana ostale su bez električne energije, a hiljade onemogućene da putuju zbog paralisanog drumskog, železničkog i aviosaobraćaja duž istočne obale.

Ulice gradova duž obale Nju Džerzija bile su preplavljenje zbog visoke plime, dok se strahovalo i zbog velikih snežnih padavina u pojedinim mestima i slabe vidiljivosti, rekao je guverner te savezne države Kris Kris Kristi.

U naletu snežne oluje nazvane "Snouzila", koja je pogodila veći deo istočne obale, u SAD je stradalo najmanje 30 osoba.

MORAĆE DA ODGOVARA ZBOG AFERE TAPI: Šefica MMF mora pred sud u Francuskoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17