• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/informer

28.01.2016

01:51

UŽAS U NEMAČKOJ: Rusku devojčicu (13) silovala grupa migranata?!

Vesti

UŽAS U NEMAČKOJ: Rusku devojčicu (13) silovala grupa migranata?!

Podeli vest

Nemačka je odbacila optužbe ruskih zvaničnika o namernom zataškavanju silovanja 13-godišnje devojčice ruskog porekla i apelovala da se taj slučaj ne zloupotrebljava u političke svrhe

Devojka nemačko-ruskog porekla nestala je 11. januara u Berlinu, što je njena porodica prijavila policiji, a pojavila se sledećeg dana.

U televizijskom intervjuu, žena identifikovana kao tetka devojčice izjavila je da je njenu rođaku silovalo nekoliko muškaraca stranog porekla više od 30 sati.

Nemačka policija saopštila je da nema dokaza o kidnopavanju i silovanju.

Slučaj je privukao veliku pažnju ruskih medija koji tvrde da je devojku seksualno napastvovala veća grupa migranata.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov optužio je vlasti u Nemačkoj da su namerno zataškale nestanak devojke, kao i da ona nije otišla dobrovoljno. Nemački zvaničnici odbacili su optužbe ruske strane. Oni su naglasili da imaju puno poverenje u pravosudne organe u Berlinu.

- Ne postoji apsolutno nijedan razlog da se instrumentalizuje ovaj slučaj u političke svrhe - izjavio je portparol nemačke vlade Štefen Zajbert.

PROČITAJTE JOŠ:

ROGOZIN UPOZORIO SRBIJU: Oprezno sa EU, ako nećete da vam se desi KELN!

NEMAČKA RAZMATRA: Deportovanje migranata zbog seksualnih napada i pljački u Kelnu!

EPILOG NOVE GODINE U KELNU: Pokrenuto 379 krivičnih prijava protiv silovatelja!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZABRANJENI SNIMAK! Ovo nemačke vlasti pokušavaju da zataškaju!

NEMAČKI IMAM OBJASNIO SILOVANJE U KELNU: Žene su same krive za napade zbog parfema i odeće?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jadno dete

pre 8 godina

Од свих Немица, они одабрали Рускињу, зна се и зашто, Рускиње су најлепше, заједно са Српкињама. Судбина нам је сурова, кад год освајачи крену, увек страдамо заједно.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija