• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.01.2016

17:55

ŠIŠANJE U NAJAVI: Frizeri traže "skalp" Donalda Trampa

Vesti

ŠIŠANJE U NAJAVI: Frizeri traže "skalp" Donalda Trampa

Podeli vest

Premda je svojim često nezgrapnim izjavama podelio Amerikance, Donald Tramp ih je u jednoj stvari ipak ujedinio: svi smatraju da frizura njujorškog milionera zahteva hitnu "reformu"

Kosa republikanskog kandidata u trci za Belu kuću je nešto "između dabrovog repa i rascvetalog klipa kukuruza", poetski se izrazio francuski frizer Frederik Menetrije među čijim klijentima su rijaliti zvezda Kim Kardašijan i brazilska manekenka Alesandra Ambrozio. 

Za ovog stručnjaka, boja Trampove kose je pravi "konceptualni performans".

- On verovatno misli da deluje mlađe - kaže za AFP Menetrije, dodajući da boja vlasišta američkog milijardera varira od jarko žute do tamno riđe nijanse. 

Ta "bizarnost" je naglašena dugim pramenom preko celog čela. 

Kristof, stilista brojnih zvezda sa Beverli Hilsa, ističe da je 80 odsto Trampove kose začešljano na jednu stranu kako bi delovala gušće i što više pokrila teme. 

Ova frizura, s kojom se prvi put pojavio krajem 1980-ih godina, postala je Trampov zaštitni znak. Karikaturistima je dovoljno da nacrtaju samo pramen da bi čitaoci odmah shvatili o kome je reč. 

Za Stefana Bodena, koji se brinuo za frizure Ume Turman, Naomi Vots i Erika Katone, Trampova "frizura boje žumanceta predstavlja vrhunac lošeg ukusa". 

Luis Likari, frizer prve Trampove supruge, Ivane, tvrdi da je njujorški magnat presađivao kosu. 

Sam Tramp, pak, ne propušta priliku da kaže kako ne nosi periku: "Moja kosa možda nije mnogo lepa, ali je moja". 

Prilikom jednog mitinga prošle godine u Južnoj Karolini, poznati biznismen je zatražio od jedne aktivistkinje da se popne na binu i potvrdi "autentičnost njegove grive". 

Na opasku boraca za zaštitu okoline da šteti ozonskom omotaču jer koristi lak za kosu, Tramp je odbrusio da će to i dalje činiti. 
 

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDAL U AMERICI: Pokrivena muslimanka izbačena sa skupa Donalda Trampa!

TRAMP GODINU ZAPOČEO TEŠKIM OPTUŽBAMA: Obama i Hilari Klinton odgovorni za uspon ISIS!

E SAD MU JE LAKŠE! Sara Pejlin podržala kandidaturu Donalda Trampa!

SOROŠ OTPISAO TRAMPA: Hilari će biti predsednica Amerike!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija