• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2016

19:31

SRBIN POKVARIO PLAN TERORISTA: Bomba uzrok eksplozije u avionu, kojeg je prizemljio Vodopivec!

Vesti

SRBIN POKVARIO PLAN TERORISTA: Bomba uzrok eksplozije u avionu, kojeg je prizemljio Vodopivec!

Podeli vest

Eksploziju u avionu prevoznika "Dalo erlajns" najverovatnije je izazvala bomba, saopštili su stručnjaci avijacije i srpski pilot koji je uspešno prizemljio letelicu posle incidenta

Somalijska vlada je prethodno objavila da se veruje da uzrok eksplozije ima veze sa vazdušnim pritiskom.

Srpski pilot Vladimir Vodopivec (64) je kazao da misli da je u pitanju bila eksplozivna naprava i da je prijatelju rekao da je mislio da je to bila bomba.

(VIDEO) HEROJ NEBA! Srpski pilot spasao putnike SIGURNE SMRTI posle eksplozije u avionu!

Stručnjak za bezbednost aviosaobraćaja Ksavijer Titelman je rekao da je uporedio snimke eksplozije sa fotografijama prethodnih eksplozija i da sve liči na eksploziju bombe, preneo je AFP.

Somalijski zvaničnici su saopštili da je jedan muškarac poginuo u eksploziji u avionu, koji je zbog tog incidenta morao da se vrati za somalijsku prestonicu Mogadiš i prinudno da sleti.

Vlasti okruga Balad, oko 30 kilometara severno od Mogadiša, saopštile su da je na tom području pronađeno telo muškarca, za kojeg se veruje da je isisan iz aviona u trenutku posle eksplozije, koja je napravila rupu u trupu aviona, preneo je Rojters.

Avioprevoznik "Dalo erlajns" je na svojoj strani na Fejsbuku juče saopštio da je avion poleteo iz Mogadiša za DŽibuti sa 74 putnika, kad je "došlo do incidenta" usled kojeg je avion morao da se vrati za polazište, kao i da je pritom lakše povređeno dvoje ljudi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
faca

pre 7 godina

zasto kriju da je bomba u pitanju kad su ionako nikakva kompanija..negube mnogo....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija