• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

17.02.2016

14:45

ISIS PREUZEO ODGVORNOST! Devet mrtvih u napadu bombaša samoubice u Jemenu!

Vesti

ISIS PREUZEO ODGVORNOST! Devet mrtvih u napadu bombaša samoubice u Jemenu!

Podeli vest

Najmanje devet vojnih regruta poginulo je na jugu Jemena kada je bombaš samoubica aktivirao eksploziv na svom pojasu kod ulaza u vojni kamp, u napadu za koji je teroristička organizacija Islamska država preuzela odgovornost

Napad se dogodio kod kampa u blizini južnog grada Aden, koji medjunarodno priznata vlada i borci predvodjeni Saudijskom Arabijom koriste kao bazu za vazdušne napade na šiitske pobunjenike Hute, koji kontrolišu taj grad, saopštili su jemenski zvaničnici. 

Ogranak Islamske države u Jemenu preuzeo je odgovornost za današnji napad u saopštenju objavljenom na internetu i identifikovao napadača kao Abua Eisu el Ansarija, postavivši fotografiju mladića s oružjem kalašnjikov.

Meta napada, koji se dogodio dan nakon neuspešnog atentata na guvernera Adena i šefa policije, bio je kamp u kojem su sprovodjeni programi obuke vojnih boraca na jugu Jemena.

NIGERIJA NA UDARU TERORISTA: U samoubilačkom napadu žena bombaša, stradalo 56 osoba

GRANATIRANA SAUDIJSKA ARABIJA! Poginulo troje civila, među kojima i jedno dete!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija