• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.02.2016

23:20

POD UDAROM TERORISTA: Zbog napada u Ankari otkazan mini samit EU i Turske

Vesti

POD UDAROM TERORISTA: Zbog napada u Ankari otkazan mini samit EU i Turske

Podeli vest

Mini samit posvećen migrantskoj krizi, na kojem je sutra trebalo da se okupe predstavnici 11 članica EU i Turske, otkazan je zbog bombaškog napada u Ankari, javio je Frans pres pozivajući se na diplomatske izvore.

Turski premijer Ahmet Davutoglu otkazao je odlazak na samit u Brisel odmah posle današnjeg napada u Ankari, u kojem je, prema najnovijim podacima, poginulo najmanje 28 ljudi.

Bilo je predviđeno da se na mini samitu, koji je trebalo da se održi pre redovnog samita 28 članica EU, raspravlja o načinu na koji je moguće razmestiti sirijske izbeglice, koje zbog rata u svojoj zemlji beže u Tursku.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U ANKARI: Eksplodirao automobil-bomba, najmanje 28 mrtvih!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) IZMASAKRIRALI CIVILE! Turci pucali na povorku Kurda koji su mahali belom zastavom!

ERDOGAN OPTUŽIO AMERIKANCE: Šurujete s teroristima Kurdima, kako da vam verujemo?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija