• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.02.2016

13:16

ITALIJANI REKORDERI! Na svakih pet minuta "nestane" po jedan automobil!

Vesti

ITALIJANI REKORDERI! Na svakih pet minuta "nestane" po jedan automobil!

Podeli vest

Italijanska policija objavila je da na Apeninskom poluostrvu svakog sata u proseku nestane po 13 automobila

 


"Crni rekord" po krađama kola drži region Kampanija sa 23.682 ukradena putnička vozila u 2015, a najbezbedniji italijanski grad u tom smislu je Beluno u kojem nestane "samo" 19 automobila dnevno.

Kako prenosi "Korijere dela sera", u celoj Italiji prosečno dnevno nestane po 312 automobila. 

Ukupan broj ukradenih putničkih vozila u prošloj godini bio je 114.121, što je nešto manje u poređenju sa 120.495 kola ukradeniih u 2014. Najčešće kradeni automobil u Italiji je "fijat panda", prošle godine je ukradeno 11.632 tih vozila, od kojih je pronađeno 56 odsto.

Kada su u pitanju krađe kamiona i drugih teških vozila, u 2015. je ukradeno 2.275 u poređenju sa 2.071 iz 2014. Najviše takvih krađa bilo je na Siciliji (358), Lombardiji (309) i Kampaniji (279).
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija