• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

21.02.2016

22:15

ŠOKANTNO: Saudijska Arabija ima atomsku bombu i preti da će je baciti na Siriju?!

Vesti

ŠOKANTNO: Saudijska Arabija ima atomsku bombu i preti da će je baciti na Siriju?!

Podeli vest

Šokirajući javnost, Saudijska Arabija je javno priznala da poseduje nuklearne bombe koje će koristiti da podrži kopnenu invaziju Turske u Siriji

Govoreći u intervjuu na televiziji, saudijski politički analitičar Danam Al Anzi je rekao da Saudijska Arabija poseduje nuklearnu bombu i da će je iskoristiti kao podršku za kopnenu invaziju ako to bude potrebno jer je trenutno ključno da sirijski predsednik Bašar el Asad napusti vlast.

On je rekao da su Saudijci nabavili nuklearnu bombu pre dve godine i da se njeno testiranje očekuje uskoro. On je takođe rekao da su supersile znale za to.

Iako je Saudijska Arabija zvanično negirala da poseduje program nuklearnog oružja i da se protivi nuklearnom oružju na Bliskom istoku, ona je isfinansirala vojni nuklearni program dobivši naučnu pomoć od SAD i Pakistana.

ERDOGAN ZAPRETIO: Preplaviću Evropu izbeglicama!

Saudijska Arabija je finansirala program nuklearnog naoružanja u Pakistanu još od 1974. godine, iako su SAD rekle da će biti posledica ukoliko Pakistan pošalje nuklearno oružje Saudijskoj Arabiji.

Krajem osamdsetih godina prošlog veka, Saudijci su tajno kupili nekoliko desetina CSS-2 balističkih projektila od Kine. Ovi projektili su slični ruskom 9K720 Iskander projektilu, dizajnirani su da nose nuklearne bojeve glave od 3 megatone i imaju domet do 12.000 kilometara.

(VIDEO) RUSKA ZVER LOMI DŽIHADISTE: Zastrašujuća moć tenka T-90, vodi Asadove trupe u pobedu!

Saudijski zvaničnici su upozoravali SAD da će nabaviti nuklearno oružje ukoliko se Iranu omogući da nastavi sa svojim nuklearnim programom.

ŠEF DIPLOMATIJE SAUDIJSKE ARABIJE PRETI: Asadu je došao kraj, biće uklonjen milom ili silom!

Nakon postizanja nuklearnog sporazuma P5+1 zemalja sa Iranom, Saudijci su rekli da će i oni nabaviti nuklearno oružje.

Pošto Saudijska Arabija trenutno sprovodi vojne vežbe sa više od 300.000 vojnika u severnom delu države, a Turska gomila tenkove i vojsku na jugu svoje države, jasno je da će Sirija biti razorena za samo par sati ukoliko dođe do napada sa obe strane.

ERDOGAN PRED PORAZOM, NE POMAŽE NI AMERIKA: Putin presekao kanale snabdevanja pobunjenika u Siriji!

U tom slučaju, Rusija bi mogla da odgovori svojim taktičkim nuklearnim oružjem?!

CRNE PROGNOZE! ERDOGAN KREĆE NA SIRIJU: Turska invazija na susednu zemlju neizbežna!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SasaV

pre 8 godina

Mogu saudijci da duvaju u balon,Kim njih sve fino posmatra a domet mu nije problem.......

Nesa

pre 8 godina

Iskreno se nadam da će sada Saudujsku Arabuju da sprže preventivno makar Izraelci. Umobolnike treba vratiti u kameno doba.

Marcco

pre 8 godina

Pa Izraelci sa njihovom konjicom zvanom SAD i stoje iza ovoga na Bliskom istoku

Sekula Radovan

pre 8 godina

Mislim da se u tekstu potkrala samo jedna greška. SA i Turska će biti razorene za samo par sati. Kako i od koga? Nije bitno ali će tako biti.

Dara

pre 8 godina

Sve su sanse da bude: " Gori more, tope se planine" ode Saudiska arabija i Turska u tri *izde materine.

estrada

pre 8 godina

Sta me boli djokica za njih ,kada je drzava Srbija krnja drzava.AP KiM samo u tv prognozi u sastavu Srbije i onog kvazi struucnjaka g.Antica.

Malo morgen

pre 8 godina

Baciće bombu na Siriju? Kako da ne? Ta bomba koju bace deluje samo u granicama Sirije? Šta će biti sa teroristima ISILA odnosno DAEŠA koji se još uvek nalaze u Siriji? Oni su otporni na atomsku bombu? Kvarovi nuklearki su pokazali da je zona radijacije i širenja radioaktivnog otpada mnogo veća nego se mislilo. Zar su zaboravili da se Zemlja još uvek okreće? Bacanje atomske bombe jeste čin ubistva i samoubistva. Nije mi jasno koji je smisao bacanja atomske bombe?

Ljubisa

pre 8 godina

Sve je ovo iscenirano da se depopulise planeta nam ova jadna,puno skotova se narodilo...naravno mislim na terorističke retardirane majmune..saudijce i ostale sunite...

Rade

pre 8 godina

Koji glupaci ovi saudijci. Oni kažu, da će je iskoristiti kao podršku za kopnenu invaziju. Pa ko je lud da ide tamo gde je bačena a. bomba. Ne znaju šta pričaju, samo blefiraju.

Todor

pre 8 godina

Definitivno ovo sto se je trebalo biti normalan,uredjen "SVET" postalo je obicna LUDARA koja srlja u kataklizmu. Izgleda da se mora predhodno sve unistiti i ponovo krenuti iz pocetka jer je ovo stanje nepopravljivo.zbog prevelikog broja kontraverzi.Tacno po Bibliji.Zastasujuce!

Miloš Obilić

pre 8 godina

Žao mi je nedužnog naroda , ali jednom zauvek bi nestale sa spiska i Turska i Saudijiska Arabija , a time i najveći saveznici SAD a prostor neupotrebljiv vekovima . Prema tome , od toga nema ništa , jer time prestaje eksploatacija nafte sa tih prostora što otvara mogućnost da Rusija zagospodari energetskim tržištem u svetu . "Plaše mečku rešetom" . Putin nije veverica pa kad mu pucneš prstima a on klisne u svoju rupu . Mislim da sa nestrpljenjem čeka taj trenutak , jer kad odgovori na napad onda ne nosi istorijisku odgovornost za kataklizmu jednog dela sveta

iscander

pre 8 godina

Tursku i Arabiju vode nenormalni likovi...Takvima netreba davati velike mogućnosti...Njima ljudski životi ne znače ništa...Ova situacija je opasnija od hladnog rata...Samo da dodam da Rusija ima oko 5000 taktičkog nuklearnog oružja pa da vidimo što će da bude

Mito

pre 8 godina

Ovi iz Saudijske Arabije i Turci (misim na rukovodioce) su poremetili zdravom pameću. Pitam se znaju li šta znaći upotreba u ratne svrhe atomske bombe, i eskalacija rata u Siriji. Ove "glavonje" pod hitno smeniti (zadatak SAD jer ovo su njihovi puleni).

Aleksandar

pre 8 godina

Šta je tu novo? Pa atomsko oružje imaju mnogi:USA, Rusija, V.Britanija, Francuska, Kina, Pakistan, Indija, Izrael, J. Afrička Republika, Iran, S. Koreja, možda Nemačka,......i ko zna ko sve? Dovoljna je samo jedna budala i da nam svima dođe kraj! I onima što misle da mogu da prežive u nekim skloništima. STRAVIČNO kuda ide čovečanstvo. U samoistrebljenje!

dragisa

pre 8 godina

HA HA HA da se covek slatko nasmeje, pa sta ce Rusi da rade ako ovi bedaci krenu da lansiraju tu ili te rakete namaju ih mnogo verovatno.Zasto tamo posotoi sistem s-400 nece ni stici do Sirije pasce na njihovo tle pre nego sto napuste teritoriu zemlje.Zar oni stvarno misle da je to izvodljivo mora da su totalni retardi, istovremeno ce im biti verovatno odgovoreno istom merom a gde ce se oni sakriti verovatno ispok peska kao gusteri.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Плашљив Пас - само жестоко лаје... Не уједа...!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17