• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.02.2016

08:02

ŠOKANTNO I MNOGO BOLESNO! Šveđani traže legalizaciju incesta i SEKSA SA LEŠEVIMA!

Vesti

ŠOKANTNO I MNOGO BOLESNO! Šveđani traže legalizaciju incesta i SEKSA SA LEŠEVIMA!

Podeli vest

Omladinsko krilo Švedske liberalne partije predložilo je zakonodavcima legalizaciju nekrofilije i incesta. Ogranak te parlamentarne stranke tvrdi da seks sa leševima i polni odnos između najbližih srodnika treba da bude zakonom dozvoljen jer niko ne može da određuje građanima šta je moralno, a šta ne


 

Liberalna omladina Švedske usvojila je šokantan predlog za vikend, na njihovom godišnjem okupljanju. Portparolka te stranke iz Stokholma Sesilija Johanson kaže da to što većina misli da su nekrofilija i incest neuobičajeni i odvratni ne mora da znači da treba da budu i zabranjeni.

JEZIVA ISPOVEST: Rođena sam iz incesta, moj deda je moj otac!

Sledeći je seks s nilskim konjima

Bivši poslanik Švedske liberalne partije Karl B. Hamilton osuo je paljbu po omladincima i pitao ih da li planiraju da dozvole i seks sa nilskim konjima.
- Liberalna omladina Švedske hoće pažnju. Njihovi predlozi nemaju nikakve veze sa budućnošću ove zemlje. Sigurno razumete da se ljudi smeju vašem liberalizmu, vi glupani! Koji to još izazovi prema 

- Najbliži rođaci koji imaju iznad 15 godina moraju da imaju pravo da vode ljubav jedni sa drugima ako oboje pristanu na to. Država to ne sme da im zabranjuje ako oni to žele - kazala je Johansonova.

Ona je našla opravdanje i za seks sa leševima tvrdeći da i to mora da bude legalno.

- Ako građani pre smrti potpišu saglasnost da žele da neko ima seks sa njihovim telom nakon što umru, to ne sme da bude problem. Svaka osoba ima pravo da odluči o tome šta će se desiti sa njenim ostacima posle smrti. Ako neko želi da zavešta organe, pokloni ih nauci ili hoće da drugi imaju polni odnos sa njegovim telom nakon smrti, to treba da se poštuje - smatra Johansonova.

Portparolka mladih liberala ističe da je njena stranka zbog takvih stavova naprednija od većine društva.

- Omladinska smo liga i treba da razmišljamo korak ispred svih. Ne sviđaju nam se zakoni koji nameću krute moralne vrednosti, a koji ne štite zapravo nikoga. Zakon ne može da se zasniva na tome da li je nešto prihvatljivo većini ili ne - istakla je mlada političarka.

ŽRTVA INCESTA ODUZETA RODITELJIMA! Silovanoj devojčici biće prekinuta trudnoća, ima 15 a izgleda kao dete od 7 godina!

Ogradili se od mladih

Međutim, Švedska liberalna partija, koja je bila u vladi od 2006. do 2014, ogradila se od kontroverznih stavova svog omladinskog krila.

- Incest i nekrofilija treba da ostanu ilegalni i zakon po tim pitanjima ne bi trebalo da se menja - saopštio je portparol Liberala Adam Alfredson.

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
begecka nana

pre 8 godina

Ne svidja mi se ali, to je "ocekivan" korak nakon svih dosadasnjih "legalizacija"!!!

Milan

pre 8 godina

Kakvi Svedjani? Neki klinci se izlupetali i odmah Svedjani.

Senka

pre 8 godina

Seks sa mrtvom ženom, bar mogu da pretpostavim da je moguć, ali seks sa mrtvim muškarcem, nikako

nada

pre 8 godina

Vidim kako "pozitivan" efekat ima nacin vaspitanja, gde ne smeš rodjeno dete da lupis po guzi, ali zato mozda moze da se .... Ovaj svet ode do djavola!!!

oprosti boze

pre 8 godina

Toje trulez civilizacije,svasta ce se pojaviti u toj Evropi ,a ovo je nepojmljivo sa razumom .oprosti

manje haša

pre 8 godina

Krute moralne vrednosti i nametanje ponašanja ljudima treba odbaciti iz ljudskog društva. Pitanje je šta će ostati od ljudske rase. I u kakvom obliku. Moglo bi se razmišljati o novim generacijama, incest, nekrofilija, pa i kanibalizam su deo slobodnog ponašanja. Incest i nekrofilija donose zadovoljstvo nekim osobama, ali kanibalizam bi bio izvor hrane, deo ljudske egzistencije, pa velika ušteda...A rodtelji, ne svi, nego svako po svom izboru, bi mogli razmišljati da ne uče decu da hodaju na dve noge, da ne govore nekim posebnim jezikom, jer je i to prisila, i za roditelje, i za decu. Mnogo šta se može dozvoliti. Dok se čovek ne degeneriše, i biološki, i mentalno, posle mu dozvole za ponašanje nisu ni potrebne.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija