• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pravda

24.02.2016

19:52

(VIDEO) VAŠINGTON POST OTKRIVA: Amerika ima tajno oružje kojim će pobediti Rusiju i Kinu!

Vesti

(VIDEO) VAŠINGTON POST OTKRIVA: Amerika ima tajno oružje kojim će pobediti Rusiju i Kinu!

Podeli vest

Visoki činovnici Pentagona sve više govore o novom oružju koje predstavlja vrhunac intelektualnih dostignuća odbrambene industrije Sjedinjenih Američkih Država, a nazivaju ga „egzotično oružje“, piše Vašington Post

Pentagonu su uvereni da će putem ovog naoružanja odneti pobedu na polju vojnih dostignuća i u odnosu na Rusiju i odnosu na Kinu.

U svakodnevnom protoku vesti o Siriji i Islamskoj državi, malo je ostala primećena informacija da je vojska SAD-a počela da koristi novo „egzotično naoružanje“, piše Dejvid Ignjatijus, kolumnista Vašington Posta.

printscreen

Reč je o miksu ljudskih sposobnosti i robotike koji za rezultat daje „super-sposobnosti“, piše Ignjatijus u tekstu o novom „egzotičnom oružju SAD-a“.

O ovom novom revolucionarnom američkom naoružanju su javno prošle sedmice govorili zamenik ministra odbrane Robert Jork i potpredsednik Komiteta objedinjenih komandnih štabova SAD, Pol Selva, navodi se u Vašington Postu.

Oni su tada, na sednici Centra za novu američku bezbednost, objasnili da bi novi revolucionarni vojni sistemi SAD-a trebali da prevaziđu sve mogućnosti Rusije i Kine u oblasti ne-nuklearnog naoružanja

PROČITAJTE JOŠ:

KINA PORUČILA AMERIKANCIMA: Ne provocirajte nas više, na*ebaćete!

(VIDEO) ZAPAD U ŠOKU: Putin će dozvoliti Rusima slobodu nošenja oružja!

(VIDEO) AMERIKANCI SU OD OVOG STRAHOVALI: Rusi i Kinezi se naoružali laserskim oružjem!

(VIDEO) AMERIKANCI OBJAVILI: Rusija je druga najjača vojna sila sveta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zubati Gmaz

pre 8 godina

Imali su oni i stelt avion pa je zavrsio u blatu kod Budjanovaca. Da nas zuta mafija nije izdala i unistila nam vojsku mogli smo ravnopravno sa Kinom i Rusijom ucestvovati u velicanstvenom trijumfu pravde nad zlom koje siri Amerika i njeni sateliti. \n

Todor

pre 8 godina

Daj ne preteruj,majke ti! Od hiljade naleta aviona u tim vazdusnim napadima na nas oborili smo samo jedan jedini avion pa kakav god da je bio. Drugo,taj avion nije bukvalno "neoboriv" ali ga je mnogo teze na radarima raketnih sistema PVO uociti pa samim tim i gadjati.Nemojmo od toga praviti MIT. Ne znam gde si ti tada bio i sta si radio? Ali,za sebe kazem: Ne povratilo se pa makar potencialno oborili i "sto" takvih aviona.

prosveta26

pre 8 godina

Хало Тодоре,црни сине,неће бити да је један и да није битно. Човече са праћком смо ин обарали авионе: Наравно сила јесу,а иживљавање на оним који немају чиме да се бране је јунаштво првог степена,посебно када своју "миротворну акцију" назову "Милосрдни анђео" А што се "Егзотичног оружија" тиче биће да ће са њим Дејво Крокет ловити даброве.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ако није скуп...купио би једног....Треба ми - Страшило у винограду....!!

cear

pre 8 godina

kakva propaganda SAD je pukla kao zvecka u svakom pogledu.

banat1952

pre 8 godina

A da necete da posaljete kopnene trupe na Rusiju i Kinu. Ovi iz Vasington Posta su gluplji nego sto sam mislio.

dusan s

pre 8 godina

Čista američka propaganda. Onaj ko prvi pronađe ZRAK SMRTI imaće samo prednost u ratu. Inače nema pobednika u III svetskom ratu, svi su gubitnici.

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Jeste...moliću lepo...pa da! A onda će da dođu: Moćni Rendžer, Vulwerin i Pinokio, i skupa sa amerikom i turskom da se ..uše toliko Vladimiru, da ovaj to neće moći da izdrži, pa će da rikne a Rusija se raspadne! Jeste! Dabome!

NOKI

pre 8 godina

hahaa TESLA je proradio !!! ali shvatite da amerika nema nikak e sanse protiv rusije

Figaro

pre 8 godina

Rat vec dugo traje. Umesto u lekove, ulazu u vojnu opremu i tako bez ispaljenog metka ubojaju svoj i druge narode.

CIRINELA

pre 8 godina

Samo se vi zajebavajte i sprdajte ali od Rokija se niko spasio nije.

Todor

pre 8 godina

Ja se DIVIM potpuno novom imageu i snazi VOJSKE RF i najavama daljeg tehnoloskog napretka u opremanju iste sto me raduje. Ali sam daleko od pomisli da pri tome ONI DRUGI "spavaju". Zbog toga, se ne slazem sa nekim komentarima koji su ocigledno pisani na bazi emocija a ne realnosti.

Dragomir

pre 8 godina

Амери имају 300 милиона становника!Кинеза има ШЕСТ ПУТА ВИШЕ а имају поред себе русе што скупа чине супер наоружане нације.Да би наудили Русији војно тешко да би придобили Европу .Чак би се курвински извукли и енглези?Да би амери кренули на Русију или Кину потребни су им бројни авиони,бродови и подморнице а што би их руси и кинези уништавали ки муве.У АМЕРИЦИ БРОЈНОСТ НАД БЕЛЦИМА ПРЕУЗИМАЈУ АФРОАМЕРИКАНЦИ И ЛАТИНОСИ!Дође Обама из Африке и постане прецедник Америке Сједињене!Шта да ти причам!Хаос.И немо' да им ја одем там' преко баре и постанем прецедник?Што да не?

usaf

pre 8 godina

I bez ovog oruzja,Amerikanci su vladari planete Zemlje.

ZORAN

pre 8 godina

aahhhahahaha...oni imaju nesto...hehehe...koji ološi i kukavice..oni ce nekoga pobediti...aahahaha.... Ko su „hrabri“ ameri – pregled istorije : 1814 – britanci spalili bijelu kucu i kongres (nevrijeme spasilo ameriku) 1945 – izgubili bi rat od Japana da nisu bacili Atomsku bombu 1975 – izgubili rat u Vijetnamu 1993 – izgubili bitku u Somaliji – poginulo 18 takozvanih „komandosa, foke-moke i alfe OD TAD KUKAVIČKI UBIJAJU LJUDE I NARODE SAMO IZ VAZDUHA JER SE NESMIJU BORITI NA TLU

Vlada BG

pre 8 godina

Da . Tako je i a.hitler imao tajno oružije spremljeno za "konačni obračun" sa Rusijom pa je mnogo gadno prošao . Ništa mu nije vredelo ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija