• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2016

14:17

KIM DŽONG UN PLAŠI NEPRIJATELJE: Pred našim novim oružjem sve puca kao zrela tikva!

Vesti

KIM DŽONG UN PLAŠI NEPRIJATELJE: Pred našim novim oružjem sve puca kao zrela tikva!

Podeli vest

Severna Koreja razvila je novo protivtenkovsko oružje za koje njen lider Kim Džong Un tvrdi da se pred njim raspadaju i najotporniji neprijateljski tenkovi poput "zrele tikve"

Kim je prilikom testiranja laserski navođenog prenosnog raketnog bacača rekao da to novo oružje ima najveći domet na svetu i da je precizno poput snajpera, objavili su severnokorejski mediji, a prenosi AFP.

"Sa zadovoljstvom je primetio da se pred našim protivtenkovskim oružjem specijalni tenkovi i oklopna vozila čijom udarnom snagom se neprijatelji hvale, raspadaju poput zrele tikve", prenela je agencija KCNA.

Kim je naložio da što pre počne masovna proizvodnja novog oružja koje će koristiti vojska Severne Koreje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BR

pre 8 godina

Kim tenkove pretvara u dim. Kim osvaja zenske uz pomoc bombe hidrogenske.Kimu se dize kita, prilikom lansiranja satelita. Sve bi cure setale sa njim, fatalan je za sve Kim...

Darko

pre 8 godina

BRAVO MAJSTORE NA KOMENTARU!!!!!!!!!! IZ TEBE CURE PJESME K'O VODA IZ ČESME

Wallter

pre 8 godina

Bože,da li još negde ima primer ovake budale.Lepo je izučio zanat kod svoga tate diktatora.Narod mu gladuje a budaletina ulaže kapital u naor užanje i predstavlja pretnju za mir u svetu koji je i onako nestabilan.Treba budalu izolovati ali Kim to neće osetiti nego će kao i kod nas nastadati narod poznatiji kao boranija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija