• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.02.2016

14:12

MOSKVA: Podignuta optužnica protiv Uzbekistanke koja je odsekla glavu ruskoj devojčici!

Vesti

MOSKVA: Podignuta optužnica protiv Uzbekistanke koja je odsekla glavu ruskoj devojčici!

Podeli vest

Ruske vlasti su danas u Moskvi uhapsile i podigle optužnicu protiv dadilje osumnjičene za ubistvo četvorogodišnje devojčice, nakon što su lokalni mediji objavili šokantne snimke žene u crnom kako u blizini metro stanice na severozapadu ruske prestonice drži u ruci odsečenu dečju glavu

 

U saopštenju moskovskog Državnog tužilaštva se navodi da je neimenovana dadilja poreklom iz centralne Azije i da je podvrgnuta psihijatrijskom pregledu kako bi se ustanovilo da li je psihički zdrava i da li razume težinu zločina koji tvrde da je počinila.

Svetski mediji navode da je reč o 38-godišnjoj Gjulčeri Bobokulovoj iz Uzbekistana.

Ruski portal "Lajfnjuz" je objavio video snimak na kojem se vidi dadilja, obučena u crno, kako hoda ulicom držeći odsečenu glavu deteta visoko u vazduhu.

Prema navodima tog portala, žena je prvo viđena kako više od sat vremena hoda oko metro stanice Oktjabrskoje polje, nakon čega joj je prišao policajac i zatražio od nje da mu pokaže ličnu kartu.

Ona je zatim izvadila iz torbe detetovu glavu i počela da viče da je ubila devojčicu i da je terorista.

Novinarka ruskog dnevnog lista RBC Polina Nikolskaja je izjavila da je čula ženu kako viče "Alahu Akbar".

- Izlazila sam iz metro stanice i išla prema kući. Ona je stajala u blizini ulaza u metro stanicu i privukla je moju pažnju jer je vrištala ''Alahu Akbar''. Videla sam da u ruci drži okrvavljenu glavu, ali sam mislila da nije prava. Okupljeni ljudi su mi rekli da je prava - rekla je Nikolskaja.

Istražni organi navode da je ubijeno dete, devojčica Nastja M., bila stara tri ili četri godine i da ju je dadilja ubila u stanu njene porodice u Moskvi, kojeg je zatim zapalila i pobegla.

Oni navode da je Bobokulova čekala da roditelji deteta odu iz stana sa starijim detetom, da bi zatim izvršila ubistvo i zapalila stan.

Ubijena devojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za porodicu poslednjih 18 meseci, piše "Dejli mejl".

(VIDEO) UŽAS U MOSKVI! Žena u crnoj odori hoda sa odsečenom glavom deteta na ulici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 8 godina

Znate li ko je gori od ove zene vodjene islamskom totalitarnom ubilackom politickom ideologijom? Gori su oni zapadnjacki apologeticari koji je legitimisu!

max

pre 8 godina

Da je teski psihicki bolesnik ko bi joj poverio cuvanje deteta ?! Ovako nesto moze samo teski fanatik da uradi i ne moze se reci da nema veze sa verom obzirom na njene povike Alahu Ekber !

Aleks

pre 8 godina

Ako ne budemo strogo kontrolisali i hapsili salafističke psihopate- teroriste po Kosovu, Sandžaku i Bosni, i oni će sjutra šetati sa odsečenim hrišćanskim glavama i urlati Alah je veliki! Čudno da u Islamu, ako siluješ, pališ, ubijaš i kolješ, urlaš njihovom Alahu da je veliki i dobar?? Zar se od zločina ne treba stidjeti i vikati; Alah, oprosti mi za zločine???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija