• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2016

14:59

OBJAVLJEN TESTAMENT OSAME BIN LADENA! Evo kome je ostavio 29 miliona dolara...

Vesti

OBJAVLJEN TESTAMENT OSAME BIN LADENA! Evo kome je ostavio 29 miliona dolara...

Podeli vest

Ubijeni lider Al Kaide Osama bin Laden u testamentu koji je ostavio, a koji je danas objavljen, tvrdi da poseduje lično bogatstvo vredno 29 miliona dolara, čiji je veći deo namenio "za džihad, u ime Alaha"


Njegova poslednja volja je objavljena danas, zajedno sa više od 100 dokumenata koji su zaplenjeni tokom upada američkih snaga u Bin Ladenov kompleks u Abotabadu u Pakistanu, maja 2011. godine, u kojem je on i ubijen, prenosi AP.

OVDE JE PLANIRAO NAPAD NA AMERIKU! Dosad neobjavljene fotografije Osame bin Ladena!

Lider Al Kaide planirao je da svoje bogatstvo raspodeli među svojim rođacima, ali je želeo da veći deo novca bude potrošen na aktivnosti terorističke mreže islamskih ekstremista posla napada na SAD 11. septembra 2001.
U.S. Attorney's Office for the Southern District of New York



Sa dokumenata je skinuta oznata tajnosti i objavljena su nakon dugotrajne analize koju su sprovele vladine agencije, navodi američka agencija.

OVO JE PRISTUPNICA ZA AL-KAIDU: 50 pitanja, neka su stvarno jeziva!

(VIDEO) BIN LADENOV SIN NA ČELU AL KAIDE: Hitno napasti neprijatelje, krenite u sveti rat!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija