• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

02.03.2016

10:54

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DEČAK (2) ISPAO IZ KOMBIJA U VOŽNJI, deda koji je vozio nije ni primetio!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DEČAK (2) ISPAO IZ KOMBIJA U VOŽNJI, deda koji je vozio nije ni primetio!

Podeli vest

Dvogodišnji dečak jedva je izbegao smrt pošto je ispado iz kombija svog dede na prometnoj raskrsnici. Dete je spasao jedan od putnika iz automobila čiji je vozač uspeo da snimi ovo zastrašujuće iskustvo svojom go-pro kamerom

Incident se dogodio blizu provincije Vužang, Jiangsu u Kini, kada se beli kombi zaustavio na semaforu, a njegova zadnja vrata se naglo otvorila. Vozilo je ponovo krenulo, dvogodišnji dečak se doslovno otkotrljao na prometni put.

Očigledno nepovređen od pada, dečak je ostao da stoji na prometnom putu, dok je njegov deda nagazio gas i nastavio da vozi  kao da se ništa nije desilo. Dečak je potom počeo da luta kroz gusti saobraćaj.

Putnik iz automobila koji je zabeležio ovaj snimak izašao je da spasi dete, a njegov deda Iang Defu, vratio se mnogo kasnije, pošto je shvatio da je izgubio unuka.

Iang je rekao lokalnim medijima da je dete ispao jer su zadnja vrata njegovog kombija oštećena od ranijeg sudara. On je rekao da se njegov unuk popeo preko zadnjeg sedišta i prešao u tovarni prostor pre nego što je ispao na put.

JEZIV SNIMAK! Čeoni sudar u punoj brzini (VIDEO)

SREĆAN KOLIKO JE TEŽAK Pogledajte sudar motocikliste sa kamionom! (VIDEO)

(VIDEO) MISTERIOZNA NESREĆA: Nevidljiva sila pobacala automobile kao da su od papira!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Izleteo je KAO RAKETA iz auta koji se prevrće!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija