• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2016

15:54

AMERIČKI ZVANIČNIK TVRDI: Deo malezijskog aviona nađen kod obala Mozambika!

Vesti

AMERIČKI ZVANIČNIK TVRDI: Deo malezijskog aviona nađen kod obala Mozambika!

Podeli vest

Deo olupine "boinga 777", za koji se pretpostavlja da verovatno pripada nestalom malezijskom avionu na letu MH370, pojavio se tokom proteklog vikenda na obali Mozambika, kazao je neimenovani američki zvaničnik Si-En-Enu

Novootkriveni ostaci aviona već su na putu za Maleziju gde će biti obavljena dodatna ispitivanja. Američki zvaničnik je naveo da se radi o delu pokrivača repnog krila.

(VIDEO) MISTERIJA MALEZIJSKOG BOINGA MH370: Pronađen deo, otkriva mesto pada?

Drugi izvor Si-En-Ena je naveo da ne postoje podaci da je u svetu nestao neki drugi "boing 777" osim onog koji je pripadao "Malejža erlajnsu" i koji je nestao 8. marta 2014. sa 239 ljudi u letelici.

(VIDEO) MOSKVA TVRDI: Malezijski avion MH17 oboren sa teritorije pod kontrolom Kijeva!

Američka TV stanica navodi da je i dalje misterija šta se desilo s ostacima tog aviona. Tokom potrage su pronalaženi neki delovi olupine, a za deo njih se ispostavljalo da predstavljaju lažni trag.


Ostaci pronađeni na Tajlandu sredinom januara nisu bili sa leta MH370, ali jesu oni koje su francuski istražitelji našli prošlog jula na ostrvu Reinijon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija