• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs/informer.rs

03.03.2016

21:05

SARKOZI KATEGORIČAN: Ukinuti sankcije Rusiji, smeniti Olanda!

Vesti

SARKOZI KATEGORIČAN: Ukinuti sankcije Rusiji, smeniti Olanda!

Podeli vest

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi kritikovao je politiku aktuelnog šefa države Fransoa Olanda rekavši da nikada nije video zemlju u takvom stanju stresa i pozvao da se ukinu sankcije Rusiji kako bi se pomoglo domaćim farmerima

On je u razgovoru sa francuskim farmerima takođe pozvao i na smenu aktuelnog predsednika, ocenivši da je neophodno zaustaviti degradaciju Francuske, budući da u zemlji vlada "očajanje i strah".

- Spreman sam da pružim ekonomsku podršku svima koji su zbog odluke Olanda morali da plate za krizu u Ukrajini. Vreme je da se pomogne farmerima i smeni predsednik - rekao je on i pozvao da se ukinu sankcije Rusiji.

Lider konzervativne Republikanske partije posetio je Međunarodni poljoprivredni sajam u Parizu, a okupljeni su hrlili ka Sarkoziju pokušavajući da naprave zajedničku fotografiju.

I sam Sarkozi, koji pokušava da sakupi što više glasova uoči predsedničkih izbora 2017. godine, rekao je da je bio zadovoljan susretom sa francuskim farmerima.

Popularnost Republikanske partije drastično je opala nakon što je veliko interesovanje birača okupirala desničarska partija Nacionalni front, koju predvodi Marin Le Pen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 8 godina

prava stvar, ne morate da igrate kako vam amerikanci kazu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija