• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2016

18:13

PUTINOVI SPECIJALCI IZVRŠILI ZADATAK: U Siriji uhapšen ubica ruskog pilota!

Vesti

PUTINOVI SPECIJALCI IZVRŠILI ZADATAK: U Siriji uhapšen ubica ruskog pilota!

Podeli vest

U Siriji je uhvaćen Alparslan Čelik, turski terorista koji je ubio ruskog pilota Suhoja 24 Olega Peškova

Detalji privođenja nisu objavljeni, ali se zna da su ga uhvatili pripadnici sirijske vojske, javila je iranska agencija Fars.

Čelik je član turkmenske terorističke grupe „Sirijski vukovi“, koja je lojalna Turskoj.

On je nakon ubistva ruskog pilota viđen na jednoj sahrani u Turskoj, a, nezvanično, i sam Putin je poslao jednu specijalnu jedinicu u Latakiju, kako bi ulovila teroristu.

Za Čelikom je u Siriji tragao ruski Specnaz a u samoj Turskoj su ga tražili čuveni ruski specijalci iz još čuvenije tajne službe GRU.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) PUTIN LOVI UBICU PILOTA: Ruski odredi smrti u Siriji tragaju za vođom Turkmena!

(VIDEO) OVO JE UBICA RUSKOG PILOTA: Komandant Turkmena Čelik javno se hvali nedelom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 8 godina

Sad vise nece biti celik nego pamuk kad ga ovi iz GRU ispitaju.

zeljko

pre 8 godina

Lose vesti po novinama , poplave , nesrece i sl. Konacno jedna dobra vest. Privesti zlikovca pravdi. Osuditi , pa pravac Ruski zatvor. Tamo ce sigurno doziveti preobrazenje i katarzu. Smece ljudsko , pucati u coveka koji pada padobranom i ne moze se braniti . Da Bog da , proveo ostatak zivota u zatvoru.

Miso

pre 8 godina

Kazna mora biti zestoka za ubicu pilota. Baciti ga iz aviona ali bez padobrana,a na zemlji oformiti streljacki vod koji ce vezbati gadjanje meta u vazduhu.

dragan

pre 8 godina

obesiti ga zivog da visi na glavnom trgu u Moskvi\n

radovan

pre 8 godina

Urnisaće ga. Prokleće dan kada se rodio. I treba da ga srede na tenane.n

banat1952

pre 8 godina

Svaka cast za hapsenje ovog zlikovca, a njemu sada ni Alah nece pomoci. Predlazem da ga izruce porodici ubijenog pilota.

SasaV

pre 8 godina

Neka se pripremi osmanlija erdogan,sledeci je po redu....

gavro

pre 8 godina

uh uh muka jad cemer i sta nas briga dali je ili nije uhvacen.dosta silovanja rusofila jer nikad nam nisu niti ce biti drugari do koske.najbolje ih poznavao ciko sa dedinja kako njih tako amere i sve velike sile.najveci medju najvecima u svoje vreme jer razorena zemlja od rata plus zaostalost i nepismenost i dici je iz pepela pod jedan konac svaka casst i naklon i danas.20.000miliona i malo vise uspeti da zivi normalno a u glavu udareno patoloskom mrznjom prema drugome e o tomr razmisli rodjace sa sela.

Kastro

pre 8 godina

Tako i treba ! Samo napred ! Rusija do pobede !

Sever

pre 8 godina

Bravo! Odlicno!! Jedva cekam dalje vesti !! Sa slikama, naravno!!

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija