• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

12.03.2016

12:40

DŽIHADISTI GUBE NA SVIM FRONTOVIMA: Ofanziva sirijske vojske prema Eufratu i provinciji Raka!

Vesti

DŽIHADISTI GUBE NA SVIM FRONTOVIMA: Ofanziva sirijske vojske prema Eufratu i provinciji Raka!

Podeli vest

Sirijska vojska i njeni saveznici značajno su napredovali protiv terorista DAEŠ–a u jugoistočnim delovima pokrajine Alep i sada se kreću ka Eufratu i okolnim regionima u provinciji Raki, javila je iranska agencija „Fars“

- Sirijska vojska, uz podršku provladine palestinske milicije ’Liva el Kuds‘ (Jerusalimska brigada), Nacionalnih odbrambenih snaga i bataljona Arapske socijalističke partije ’Baas‘, osigurali su južnu obalu jezera El Humorata na jugoistoku Alepa, a takođe su napredovale i ka visoravni El Maskanah- rečeno je „Farsu“ u vojsci.

Vladine snage su u četvrtak zauzele glavni štab DAEŠ–a u severoistočnim delovima grada Hanasera nad kojim je sirijska armija nedavno povratila kontrolu.

Ranije su sirijska vojska i dobrovoljačke snage ponovo povratile kontrolu nad pet sela u neposrednoj blizini grada kada je poginulo i ranjeno na desetine terorista, dok su njihova vozila i druga vojna oprema potpuno uništeni.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ASADOVA VOJSKA GAZI DŽIHADISTE: Uporišta ID padaju redom, osvojen zapad Rake!

(VIDEO) KRAH ISLAMSKE DRŽAVE: Ruska avijacija i Asadove trupe satiru džihadiste!

(VIDEO) SNAJPER NEMA MILOSTI: Pucali su po Asadovoj vojsci, a onda je usledila odmazda!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija