• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.03.2016

23:40

BAŠ SU GA ODRALI.... "Koka Kola" smanjila platu direktoru za 42 odsto!

Vesti

BAŠ SU GA ODRALI.... "Koka Kola" smanjila platu direktoru za 42 odsto!

Podeli vest

Kompanija "Koka Kola" je svom izvršnom direktoru Muhtaru Kentu smanjila u prošloj godini platu za 42 odsto, preneo je Blumberg

 

Cilj ovog poteza kompanije je da pokaže da želi da smanji razlike među platama zaposlenih. Smanjeni su i bonusi drugim šefovima Upravnog odbora.

Muhtaru Kentu je prosle godine isplaćeno ukupno sa bonusima 14,5 miliona dolara, dok je u 2014. godini sa svim bonusima i povlasticama primio 25,2 miliona dolara.

Kent (64), Amerikanac turskog porekla, mesečno prima 1,6 miliona dolara, i to bez bonusa. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stefan93

pre 8 godina

jao pa stvarno mi je zao coveka sta jadnik da radi sa samo 14,5 miliona dolara , stvarno nije u redu

kakva steta

pre 8 godina

Sto mi nesto zao i njih i kole..Svecka sprdacina i marketing.

Peca

pre 8 godina

Ja bih prihvatio tu poziciju i za pola te plate ali neće mi je daju jel sam Srbin .

XXL

pre 8 godina

To je ono kod liberalnog kapitalizma ili po Marxu imperijalizma kada se nema mere dok radnici im rade za 4,5 dolara po satu. Srbendama je to u krvi ugradili nam turci (mislim taj grabež).

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija