• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.03.2016

01:02

KOBNI NESPORAZUM: Policija u Americi ubila agenta na tajnom zadatku!

Vesti

KOBNI NESPORAZUM: Policija u Americi ubila agenta na tajnom zadatku!

Podeli vest

Policajca na tajnom zadatku u saveznoj državi Merilend ubile su njegove kolege kada se odazvao pozivu policijske stanice na koju je pucao napadač, izjavio je danas šef policije Henk Stavinski

Policajac Džekai Kolson, koji je bio na tajnom zadatku u jedinici za narkotike, reagovao je juče na poziv koji je usledio kada je napadač pucao na policijsku stanicu i obližnja vozila. Kolson je skočio iz neobeleženog vozila i nosio je civilnu odeću bez zaštitnog prsluka, rekao je Stavinski.

U metežu je jedan od policajaca pogodio Kolsona, rekao je šef policije dodajući da je Kolson pokazao "ekstremni heroizam" pošto je "na sebe privukao vatru pri čemu je smrtno ranjen".

Kolson je proglašen mrtvim u bolnici. Napadač, identifikovan kao Majkl Ford će verovatno preživeti. Njegova brača Malik i Ilajdža Ford, takodje su u pritvoru i protiv svih njih će biti podignuto više optužnica.

Stavinski je rekao da su federalni agenti ustanovili da nije bilo nekog većeg plana zbog kojeg su braća Ford napala policijsku stanicu.

Policija iz mesta Grinvil u Južnoj Karolini navela je da je tragala za Fordom zato što je napao svoju suprugu dan ranije.

Stavinski je rekao da je Majkl Ford juče iz čista mira otvorio vatru na prvog policajca kojeg je video ispred stanice u predgradju Vašingtona.

Posle toga je usledio vatreni obračun u kojem je više policajaca pucalo na napadača, dodao je Stavinski.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
CICA DRAZA

pre 8 godina

najverovatno je bio sumnjiv i po kratkom postupku sto je i poznato od tih d.........

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija