• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

15.03.2016

18:16

UHVAĆENI BRITANSKI ŠPIJUNI: Dvojica diplomata tajno snimala rusku bazu na severu Kavkaza!

Vesti

UHVAĆENI BRITANSKI ŠPIJUNI: Dvojica diplomata tajno snimala rusku bazu na severu Kavkaza!

Podeli vest

Dva britanska vojna atašea koristeći specijalizovanu foto i video opremu ilegalno posmatrala operacije u ruskoj vojnoj vazduhoplovnoj bazi u Mozdoku, na severu Kavkaza

Dva britanska vojna atašea ilegalno su posmatrala operacije ruske vojne vazduhoplovne baze u Mozdoku, rekao je medijima izvor u specijalnoj službi.

- Početkom marta, britanski ataše za vazduhoplovstvo K. Skot i njegov pomoćnik Koutalen Hodžson bez posedovanja odgovrajućih dozvola posetili su region Mozdok u Severnoj Osetiji - rekao je isti izvor.

Region se nalazi na listi teritorija na kojima se posete stranih državljana kontrolišu.

Diplomate su tokom putovanja tajno posmatrale vojnu avio-bazu, koristeći tom prilikom specijalizovanu foto i video opremu.

Kako navode mediji, britanske diplomate nisu negirale da su fotografisale pojedine objekte u vojnoj bazi, ali su i odbile da predaju snimljeni materijal, pozivajući se na diplomatski imunitet, prenosi Sputnik.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) PUTIN SPREMA ODBRANU OD NATO: Četiri puka S-400 poslao u Moskvu!

(VIDEO) KOMANDANT NATO UPOZORAVA: Amerikanci nisu svesni jačine odbrane Kalinjingrada!

NE POMAŽE NI ATOMSKO ORUŽJE! Američki generali u strahu: PUTIN može da zgazi NATO u Evropi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
UFOLOG

pre 8 godina

HA HA HAAA A oni uhvaćeni.... u ... u špiunaži. Pa kakav diplomatski imunitet. Misle da je FSB toliko naivan.

bubasvaba

pre 8 godina

Verujem da im je to pozivanje na taj imunitet pomoglo onoliko koliko i nekom u pustinji kad ga ujede zmija ??? pevace braca smo tako i sto znaju i sto neznaju i to tecno pevanje .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija