• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.03.2016

11:57

MOSKVA LJUTA ZBOG TRAMPOVE REKLAME! Ona "demonizuje sliku o Rusiji"!

Vesti

MOSKVA LJUTA ZBOG TRAMPOVE REKLAME! Ona "demonizuje sliku o Rusiji"!

Podeli vest

Kremlj smatra da predizborni snimak favorita za republikanskog predsedničkog kandidata u SAD Donalda Trampa, u kojem se pojavljuje ruski predsednik Vladimir Putin, a ismevaju Trampovi protivnici, "demonizuje sliku o Rusiji"

- Pogledao sam snimak. Nisam siguran da li ga je Putin video, ali je naš stav negativan - rekao je portparol Kramlja Dmitrij Peskov tokom telefonske konferencije za novinare.

On je istakao da je "javna tajna" da je obeležje američke izborne kampanje da se "demonizuje Rusija" i sve što je s njom povezano, preneo je Rojters.

- Oduvek smo iskreno žalili zbog toga i voleli bismo da se predizborni proces sprovede bez takvog odnosa prema našoj zemlji - poručio je Peskov.

Snimak predstavlja pokušaj izazivanja sumnje u sposobnost pretendenta za demokratskog predsedničkog kandidata Hilari Klinton i drugih Trampovih protivnika da pariraju Putinu.

U snimku se, naime, pokazuje kako ih ruski lider lako pobeđuje u džudou, a onda se pokazuje Klinton kako "laje" pre nego što se opet slika preusmeri na Putina, koji se smeje.

(VIDEO) URNEBESNO: Na novoj Trampovoj reklami Hilari Klinton laje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sever

pre 8 godina

Sta se Rusi vredjaju? Pa tu je Putin u pozitivnoj ulozi! Smeje se budali koja laje!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija