• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.03.2016

00:22

(VIDEO) POSLEDNJE PITANJE IZ KOKPITA BOINGA 737: Pilot nije slutio šta ga očekuje!

Vesti

(VIDEO) POSLEDNJE PITANJE IZ KOKPITA BOINGA 737: Pilot nije slutio šta ga očekuje!

Podeli vest

Kakvo je vreme?“, je poslednje pitanje koje je pilot Aristos Sokratus uputio kontroli leta pre pada aviona kompanije Flajdubai

Vidljivost je bila slaba i vremenski uslovi nisu išli na ruku kiparskom pilotu Aristosu Sokratusu koji je pilotirao avionom kompanije "FlajDubai" kada se letelica srušila u Rostovu na Donu.

U trenutku sletanja u Rostovu je padala slaba kiša, a brzina vetra bila je između 50 i 80 kilometara na sat. Vidljivost je bila slaba, pa je pilot zbog toga pitao kontrolu leta kakvo je vreme i dobio odgovor da ima izmaglice i da pada kiša.

To su istovremeno bile i poslednje reči koje je pilot izgovorio pre nego što se letelica srušila. 

Neki ruski mediji preneli su da je on uprkos lošem vremenu doneo odluku da sleti.  Zvaničnici i eksperti veruju da je pored lošeg vremena i umor mogao biti uzrok udesa.  Britanski Telegraf preneo je da je orkanski udar vetra takođe mogao izazvati nesreću.

PROČITAJTE JOŠ: 

(VIDEO) SRUŠIO SE PUTNIČKI AVION U ROSTOVU! Boing 737 koji je leteo iz Dubaija pao pri sletanju, POGINULO SVIH 55 PUTNIKA I 7 ČLANOVA POSADE!

(VIDEO/FOTO) KOBNA ODLUKA: Ovo je pilot koji je u smrt odveo putnike i članove posade boinga 737!

(VIDEO/FOTO) TRI VERZIJE UZROKA PADA AVIONA U ROSTOVU: Tehnička neispravnost, jak vetar ili greška pilota?!

(FOTO) UŽASNA IGRA SUDBINE! Stjuard sa kobnog leta snimio POSLEDNJU FOTOGRAFIJU iz aviona koji se srušio u Rostovu!

(VIDEO) PRONAĐENE OBE CRNE KUTIJE, izvlače se tela nastradalih iz olupine "Boinga"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sever

pre 7 godina

Ocigledno da je oboren! Pilot ne bi pitao kakvo je vreme kao da je s Marsa pao jer je to osnovni podatak jos od pocetka leta! Ovde se masno laze !! Po snimku se vidi da pada u plamenu a ne da pokusava da sleti! I nije pao 250 metara od pocetka piste kao sto rusi lazu vec na samu pistu!! Vidi snimak!! Fotografije i video snimci sve govore !!

Milka

pre 7 godina

Zasto Rusi dozvoljavaju svojim gradjanioma da se smucaju po arapskim zemljama,normalno da ce ih ubijati

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59