• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2016

07:39

TERORISTA I DALJE U BEKSTVU Belgijska policija i dalje traga za trećim osumnjičenim!

Vesti

TERORISTA I DALJE U BEKSTVU Belgijska policija i dalje traga za trećim osumnjičenim!

Podeli vest

Belgijske vlasti i dalje tregaju za trećim osumnjičenim za jučerašnje napade u Briselu, dok se veruje da su se dvojica napadača raznela prilikom terorističkog napada na briselskom aerodromu Zaventem, prenele su agencije

Belgijski državni tužilac saopštio je sinoć da je treći napadač u begstvu, ocenjujući i da je još rano da se napadi povežu sa napadima u Parizu u novembru prošle godine.

Za trećim napadačem policija je izdala poternicu, prenosi Rojters.

(VIDEO) PAKAO U BRISELU: Isti eksploziv korišćen u Parizu i Londonu, potera za odbeglim džihadistom!

Slika sa sigurnosne kamere pokazuje čoveka sa naočarima i bradicom u svetloj jakni i sa crnim šeširom kako gura kolica na kojima je velika crna torba.

Tužilac je rekao da su od juče u toku racije širom Belgije. 

U više delova zemlje se sprovodi potrga a ispituje se nekoliko svedoka, dodao je on. 

U jučerašnjim terorističkim napadima na briselski aerodrom i metro stanicu u centru grada, poginulo je oko 35, a povređeno 200 ljudi, od kojih su neki u kritičnom stanju. Osumnjičeni su na aerodrom doneli tri bombe od kojih jedna nije eksplodirala već je kasnije uništena.


Napad na aerodromu izveden je oko osam sati ujutro kada su dve snažne eksplozije potrešle glavni hol aerodroma. Treća eksplozija pogodila je voz u metro stanici Malbek u centru grada baš u vreme špica. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija