• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ABC

23.03.2016

09:16

SREĆAN KOLIKO JE TEŽAK, I JOŠ MALO VIŠE! Tinejdžer preživeo napade u Bostonu, Parizu i Briselu!

Vesti

SREĆAN KOLIKO JE TEŽAK, I JOŠ MALO VIŠE! Tinejdžer preživeo napade u Bostonu, Parizu i Briselu!

Podeli vest

Američki tinejdžer koji je zajedno sa trojicom sunarodnika povređen u jučerašnjem terorističkom napadu u Briselu tokom mormonske misije u glavnom gradu Belgije je verovatno najveći srećnik na svetu

Naime, Mejson Vels je deo serije nesrćnih i tužnih događaja koji su se u poslednje tri godine dogodili u svetu. On je naime 15. aprila 2013. godine bio na mestu dešavanja Bostonskog maratona, koji je završio kao teroristički napad, tačnije - Vels je bio jedan od trkača.

Tada je Džohar Čarnajev improvizovanim eksplozivom počinio akt terorizma u kojem je stradalo šest ljudi, a 280 ih je povređeno. Čarnajevu je prošle godine izrečena smrtna kazna.

facebook

Mladi Vels je 13. novembra prošle godine bio u Parizu, kada je Salah Abdelsalam sa pomagačima izveo niz terorističkih napada u glavnom gradu Francuske, a kulminacija Velsovih nesrećnih događaja desila se na aerodromu Zaventam - gde je juče povređen u eksploziji. 

Pokidana ahilova tetiva i opekotine trećeg stepena na licu i telu su povrede koje je zadobio, ali srećom nisu opasne po život.

facebook

Njegov otac, Čad Vels je za ABC News kazao:

- Ovo je treći put da žalimo za terorističkim napadima, i sa svakim smo povezani.

Poslednje informacije kažu da će se Mejson brzo oporaviti i vratiti kući.

(UŽIVO) BRISELSKI PAKAO: Isti eksploziv korišćen u Parizu i Londonu, potera za odbeglim džihadistom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvrle

pre 8 godina

Isto kao i ona devojka koje je posle svakog teroristickog napada uslikana kako place. Gde god se desi teroristicki napad ona bude na mestu dogadjaja da je snime kako place tako i ovaj. Sve glumac do glumca

Drive

pre 8 godina

Je li reko gde ide sledeci put da tamo ne idemo...

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija