• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTBF

23.03.2016

12:40

MISTERIJA ČETVRTI ČOVEK! Jedan brat aktivirao je bombu na aerodromu, drugi u metrou. A ko je onda drugi čovek na ovoj fotografiji!?

Vesti

MISTERIJA ČETVRTI ČOVEK! Jedan brat aktivirao je bombu na aerodromu, drugi u metrou. A ko je onda drugi čovek na ovoj fotografiji!?

Podeli vest

Belgijska televizija RTBF objavila je u sredu ujutro da joj je iz policijskih izvora potvrđeno da je jedan od braće el-Bakravi aktivirao bombu na aerodromu Zaventem, a drugi u stanici metroa Molenbek

RTBF je ranije objavio da su braća Kalid i Ibrahim el-Bakravi bombaši samoubice, koji se vide na snimku sigurnosnih kamera na brisleskom aerodromu  pre eksplozija. Prema novoj informaciji, to bi značilo da je na snimku samo jedan od braće el-Bakravi, a ne obojica!

IDENTIFIKOVANI SVI NAPADAČI IZ BRISELA: Braća El Bakravi i Nadžim Lahraui napravili MASAKR NA AERODROMU!

Te informacije nisu službeno potvrđene, a ministar unutrašnjih poslova Jan Jambon je rekao da policija ne želi da otkriva pojedinosti kako ne ugrozila istragu. Braća Kalid i Brahim el-Bakravi odranije su poznati policiji, ali zbog kriminala, a ne terorizma.

Jedan od njih, Kalid, iznajmio je pod lažnim imenom stan u opštini Forest, iz kojeg je pje nekoliko dana pucano na policiju kada je došla da obavi pretres. Kalid je navodno iznajmio i skrovište u gradu Šarloa, u kojem su pripremani teroristički napadi u Parizu, 13. decembra prošle godine.

(UŽIVO) BRISELSKI PAKAO! UHAPŠEN NADŽIM LAHRAUI, treći terorista odgovoran za bombaški napad na aerodromu!

Treći muškarac u beloj jakni i sa šeširom na glavi, za kojeg se danas pojavila informacija da je uhpašen, ali aksnije demantovana,  navodno je Nadžim Lahraui, 24-godišnjak koji je učestvovao u terorističkim napadima u Parizu.

SATANINA MAJKA! Evo kako se lako pravi BOMBA IZ KUĆNE RADINOSTI kojom je izvršen napad u Briselu!

Ovo otkriće, ako bude potvrđeno, govori o direktnoj vezi pariskih atentata s napadima u Briselu, kao i s pucnjavom u Forestu koja je prethodila hapšrenju Salaha Abdeslama, glavnog organizatora napada u Parizu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SasaV

pre 8 godina

Evropa se poigrala sa Irakom,Libijom i Sirijom i pustila zlo iz boce,sad je ceh dosao na naplatu,nazalost evropsku suludu i kriminalnu politiku placaju njeni neduzni gradjani a ne oni koji su krivi.I netreba samo zaboraviti da koreni tog zla pocinju od raspada SFRJ i dovlacenjem mudzahedina i islamista u BiH gde je srpski narod doziveo pogrom i progon.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija