• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

31.03.2016

12:38

(FOTO) SRUŠIO SE NADVOŽNJAK U KALKUTI! Najmanje 14 osoba poginulo, a 150 zatrpano!

Vesti

(FOTO) SRUŠIO SE NADVOŽNJAK U KALKUTI! Najmanje 14 osoba poginulo, a 150 zatrpano!

Podeli vest

Najmanje 14 osoba je danas poginulo, a strahuje se da je 150 zatrpano, u ruševinama nadvožnjaka u izgradnji na područje sa gustim saobraćajem u istočnoj Indiji

Građani pokušavaju golim rukama da raščiste ruševine i spasu zatrpane ljude.

Policijski zvaničnik je naveo da je dosad izvučeno 15 ljudi koji su zadobili teške povrede, prenela je agencija Rojters.

Čak i 140 tona težak kran nije uspeo da podigne betonsku ploču koja se urušila i ispod koje su, kako se strahuje, zarobljeni mnogi ljudi.

Nadvožnjak u Kalkuti bio je dugačak dva kilometra.

 

 


Rušenje objekata i zgrada je čest u Indiji zato što izvođači ne poštuju propise i koriste materijale ispod standarda, navodi američka agencija.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija