• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

03.04.2016

19:58

VOZ UDARIO U BAGER! Dve osobe poginule, a 30 je povređeno!

Vesti

VOZ UDARIO U BAGER! Dve osobe poginule, a 30 je povređeno!

Podeli vest

Dve osobe su jutros poginule, a više od 30 je povređeno kada je putnički voz udario u deo građevinske opreme u američkoj državi Pensilvanija

Voz železničke kompanije Amtrak je oko osam časova ujutru u gradu Čester, oko 25 kilometara južno od Filadelfije, udario u bager koji je bio na šinama, posle čega je lokomotiva iskočila iz koloseka. 

U vozu je bilo više od 300 putnika i sedam članova posade, a putovao je iz Njujorka u Savanu u Džordžiji.

Šef vatrogasne službe u Česteru Trevis Tomas izjavio je da su poginule dve osobe koje nisu bile u vozu, a da je 30 osoba zadobilo povrede, ali da nisu u životnoj opasnosti.

Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja će ispitati nesreću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija