• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2016

14:21

UŽAS Trener silovao devojčicu (8) i zarazio je HIV-om!

Vesti

UŽAS Trener silovao devojčicu (8) i zarazio je HIV-om!

Podeli vest

Devojka (8) koju je navodno silovao trener njene fudbalske ekipe svedočila je ispred Kraljevske komisije zadužene za zlostavljanje dece u Australiji gde je tvrdila da je njen trener zaslužan što joj je dijagnostikovan HIV

Fudbalerka iz Sidneja, koja se na sudu pojavila pod pseudonimom BXA, rekla je da je više puta silovana, sa osam godina od strane svog trenera (pseudonim BKX) i to ponekad dok je njegova žena bila u sobi i govorila "da je sve OK".

Silovanja su se dešavala 1996. godine u južnom Sidneju.

Žrtva tvrdi da je HIV dobila od svog trenera, a saslušana je u sklopu uvida u problematiku o seksualnom zlostavljanju dece.

BXA je rekla da od silovanja nije imala dečka i da nije bila na transfuziji krvi.

"Mislim da sam dobila HIV od trenera", rekla je.

U martu 2003. godine, pre nego što je napunila 15 godina, dijagnostikovan joj je HIV, a doktori su joj rekli da ga verovatno ima već nekoliko godina.

Ona je danas 27-godišnja žena, a u sudu je zamolila drugu osobu da pročita njen iskaz u kojem je opisala kakve je sve strahote doživela. U iskazu je spomenula da je njena majka imala problema sa alkoholom i drogama pa joj je često dozvoljavala da ostane kod trenera u kući nakon treninga, ali i tokom vikenda i školskih praznika.

"Na početku su trener i njegova žena bili jako pristojni", rekla je BXA i dodala: Bili su jako prisni. Osetila sam da su bili malo previše prisni i čudni po tom pitanju. Trener me prvi put silovao jednog petka uveče.

Ona je rekla da ju je trener zlostavljao svaki put kada je boravila kod njegove kuće. Njegova žena je često bila prisutna u sobi dok se to događalo.

"Ili je ležala u krevetu ili bi bila negde u sobi. Govorila mi je da je sve ok i da će biti sve u redu", rekla je BXA.

Trenerova žena je BXA često iz sobe za goste vodila nazad u trenerovu i njenu spavaću sobu gde bi ostajala dok ju je trener silovao.

Žrtva je rekla da nije rekla svojoj mami o napadima jer je mislila da bi je ona okrivila da pravi probleme i da laže.

Ponekad je plakala i molila trenera da siđe sa nje jer je tešak i da je mnogo boli, ali ju je trener ignorisao.

Optužnica za silovanje je podignuta nakon što je BXA drugarici iz razreda dala poruku da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja, trener je posle toga optužen, ali je oslobođen krivice. Policija je saopštila BXA da nema dovoljno dokaza da bi osudili trenera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija