• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail/informer.rs

06.04.2016

08:00

(VIDEO) UŽASAN LET Putnik napadao stjuardese, pa UGRIZAO čoveka koji je hteo da ga zaustavi!

Vesti

(VIDEO) UŽASAN LET Putnik napadao stjuardese, pa UGRIZAO čoveka koji je hteo da ga zaustavi!

Podeli vest

Drama tokom leta avionom Britiš ervejza nastala je zbog još uvek neidentifikovanog muškarca (21) koji je prvo napadao stjuardese, a potom ugrizao putnika koji je pokušao da ga zaustavi

Nepoznati muškarac ponašao se izuzetno agresivno prema stjuardesama zbog čega je putnik Kristofer Meknilan odlučio da interveniše, a tom prilikom zadobio je ugriz na podlaktici desne ruke.

- Sedeo sam u drugom delu aviona, ali sam jasno mogao da čujem pometnju i zvuke borbe. Razvukao sam zavesu i video muškarca koji je stajao na sedištima, psovao i gurao druge putnike. Ubrzo su članovi posade i putnici uspeli da obuzdaju tako što su ga bacili na zemlju. Priličan broj pripadnika policije došlo je kako bi ga priveli - ispričao je jedan od putnika koji je snimio hapšenje napasnika.

Osim Meknilana niko drugi nije povređen tokom incidenta.

- Naši putnici i posada zaslužuju da uživaju u letovima i da ih niko ne zlostavlja. Slučaj će biti procesuiran - rekli su zvaničnici Britiš ervejza.

Iz britanske policije javljaju da je napadač u pritvoru i da se uzrok napada verovatno krije u alkoholu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan

pre 8 godina

-bacili gana zemlju-, iz aviona, auuuu, bre, pa mogli su samo da ga bace na pod, al bas su ga smirili, i to sto nije identifikovan a ima 21 god, mamu mu njegovu, toliko godina a jos se nije......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija