• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/Telegraf.rs/Informer.rs

08.04.2016

21:55

POTPUNO BIZARAN ZAKON: Ruskinje koje ne žele da abortiraju, mogu legalno da prodaju bebu!

Vesti

POTPUNO BIZARAN ZAKON: Ruskinje koje ne žele da abortiraju, mogu legalno da prodaju bebu!

Podeli vest

Žene u Rusiji koje se odluče protiv abortusa, uskoro će dobiti novu zakonsku regulativu po kojoj će im se pružiti i mogućnost da uz to dodatno zarade! Obaveza trudnica u slučaju da želi da dobije novac, biće da detaljno informiše vlasti o trudnoći, uključujući termin porođaja i pismo potvrde da se neće podvrgnuti abortusu

Naime, portparol ruske nacionalne partije istakao je da majke po rođenju deteta imaju pravo da svoju bebu prodaju i za tu “uslugu” dobiju 3.700 dolara.

Zakon će biti usvojen sa ciljem da podstakne rađanje u zemlji, kao i da se neželjenoj deci pruži šansa za život.

U slučaju da Duma usvoji ovu odluku, očekuje se da oko 200.000 žena učestvuje u ovom projektu.

(VIDEO) KRAJ BIZARNOG OBIČAJA: Striptizete zabranjene na sahranama!

Aleksandar Šerin, portparol Dume, rekao je da se u proseku samo 20 odsto žena sa namerom da prekine trudnoću, na kraju ipak predomisli.

- Materijalna stimulacija mogla bi da u potpunosti poboljša aktuelnu sliku - zaključio je on.

Obaveza trudnica u slučaju da želi da dobije novac, biće da detaljno informiše vlasti o trudnoći, uključujući termin porođaja i pismo potvrde da se neće podvrgnuti abortusu.

Inače, u Rusiji se legalnim prekidom trudnoće smatra svaka koja je završena do 12 nedelje trudnoće, osim u slučajevima silovanja, kada je taj period nešto duži.

BIZARNO DO BOLA! Ubijen džihadista koji je 2013. pojeo srce mrtvog vojnika!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija