• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

10.04.2016

17:37

(VIDEO) ŽALOPOJKA IZ PENTAGONA: Rusi su jači, imaju bolju artiljeriju i tenkove!

Vesti

(VIDEO) ŽALOPOJKA IZ PENTAGONA: Rusi su jači, imaju bolju artiljeriju i tenkove!

Podeli vest

Sjedinjene Države zaostaju za Rusijom u naoružanju u Evropi, izjavio je na sednici Kongresa načelnik štaba kopnenih snaga SAD general Mark Mili

To nam se ne sviđa, mi to ne želimo, ali, zaista, oni imaju više cevi i veći domet- rekao je Mili na sednici Komiteta za oružane snage Senata, govoreći o ruskoj artiljeriji i ruskim tenkovima.

Prema njegovim rečima, superiornost Rusije nije dramatična.

Osim toga, on je naglasio da Rusija ostaje „pretnja broj jedan“ za nacionalnu bezbednost SAD. Prema njegovom mišljenju, situacija u Evropi umnogome zavisi od strategije Vašingtona.

- Naši glavni zadaci u tom regionu su da sačuvamo celovitost Alijanse, da podržimo saveznike i ograničimo rusku agresiju. Ako uđemo u sukob sa Rusijom, mislim da će životi naših vojnika biti izloženi ozbiljnom riziku- naglasio je Mili.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOK U BELOJ KUĆI: Putin obavestio Obamu o povlačenju iz Sirije!

BELA KUĆA UZDRŽANA: Postoje naznake da se Rusija stvarno povlači iz Sirije!

PUTIN ODBRUSIO OBAMI: Ne mešaj se u ruske poslove!

(VIDEO) STRATFOR NE VERUJE PUTINU: Rusija sprema nešto veliko, opet šalje oružje u Siriju!

NIŠTA BEZ RUSIJE: Iz kandži džihadista oslobođen američki fotoreporter!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Rusija nije "pretnja broj jedan" Americi već jedina država dovoljno moćna da stane na put Američkom imperijalizmu i da ga zaustavi ako pređe "crvenu crtu" na globalnom nivou.

usaf

pre 8 godina

Izmisljen text.USA moze da ratuje protiv celog sveta,i da pobedi.Kada bi uz Rusiju,kao njeni saveznici stali Velika Britanija,Francuska,Nemacka,opet bi bili porazeni od najmocnije sile na Zemlji-US.ARMY.

nenad

pre 8 godina

Mozda je tekst i izmisljen, ali je tvoj komentar nebulozan.

usaf

pre 8 godina

Moj komentar je na osnovu cinjenica:USA ima najbolje tenkove na svetu(tehnicki najnapredniji),M1A1-ABRAMS,Najbolju mornaricu(da ne spominjem nosace aviona(koji imaju vise aviona,nego mnoge drzave celokupno vazduhoplovstvo),USA imaju,jedine na svetu,avione pete generacije,a za par godina(4-5),i avione seste generacije.Logistika im je najbolja na svetu:pre ,otprilike 15-20godina,na sastanku premijera EU,Italijanski premijer izjavi,da :,,,"cak ako bi se i Rusija prikljucila EU,ne bi imali logistiku,kao USA."Mislim da vam je dosta cinjenica.

banat1952

pre 8 godina

Ili si potpuno lud ili si nadrogiran, treceg nema. I Aleksandar Makedonski i Napoleon i Hitler su hteli ceo svet, a kako su prosli procitaj u nekoj knjizi. Najjaci ne postoji i nije nikad ni postojao, a ti pocni da se lecis dok jos nije kasno.

XXL

pre 8 godina

To si drugar pročitao u "Kuriru" pa ti i nije neki izvor informacije. Pozz.

Mile

pre 8 godina

@usaf,kako Rusija jaca, tako ti zivis u sve vecem strahu i paranoji. \n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija