• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

10.04.2016

23:57

OBAMA PRIZNAO: Najveća greška moje politike je intervencija u Libiji!

Vesti

OBAMA PRIZNAO: Najveća greška moje politike je intervencija u Libiji!

Podeli vest

Američki predsednik Barak Obama priznao je da je najveća greška njegove politike bila vojna intervencija u Libiji. Upitan od strane novinara šta bi on izdvojio kao najveću grešku tokom predsedovanja Amerikom, Obama je rekao: „Najverovatnije je to neuspeh u planiranju nakon interevencije u Libiji, iako sam tada verovao da je to dobra ideja“

On je takođe rekao da je njegov prioritet borba protiv terorističke organizacije DAEŠ, ali da ta borba ne treba da protivureči američkim vrednostima, da raspiruje paniku i razdvaja ljude.

„Moj posao broj jedan je da zaštitim Amerikance. Moj prioritet broj jedan je pobediti DAEŠ. Ja sam taj koji se sastaje sa porodicama žrtava terorističkih napada, pokušavajući da ih utešim, zagrlim… Zato vam kažem, to je moj najvažniji posao“, rekao je Obama u intervjuu za televiziju „Foks njuz“.

On je ocenio da je cilj terorističkih napada da se izazove panika i strah, kako bi se uticalo na menjanje društva.

„Ono što želim da kažem jeste da oni mogu da nas izmene. Mogu da ubiju nekolicinu nas, ali mi ćemo ih pronaći i uhvatiti jer ne paničimo“, istakao je američki predsednik.

Obama je dodao da tokom te borbe Amerika mora da se pridržava svih stvari koje čine život smislenim.

(VIDEO) SKANDAL NA KUBI: Zašto je Kastro odbio Obamin zagrljaj?!

(VIDEO) RAUL KASTRO ISPALIO OBAMU: Pogledajte kako nije dozvolio da ga Amerikanac zagrli!



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja iz bb

pre 8 godina

A Busova greska Irak,Klintonova Srbija,a Vijetnam,Egipat...Kad ce da odgovaraju za greske?\n

Gorki

pre 8 godina

Huseine, vrati Nobelovu nagradu... DAES neka ti dode glave, kao i mnogim drugim...

KLINTONKA DRZAVNA SEKRETARKA T

pre 8 godina

Pitaj nju koji porodicni ratovi, koje su vodili ona i njen muz, bili uopste potrebani??

Lara

pre 8 godina

Јесте , огромна грешка за таквог човека , кога си слушао, ко те наговорио треба да кажеш да би опрао љагу са себе

deda Raša

pre 8 godina

Sacuvaj nas Boze vrednog seprtlje. Dok se svi ameri izredaju na takav nacin, sveta je totalno nestati. Moze vam se kad za greske nikom ne odgovarate, jos i Nobelovu trazite.

sale988

pre 8 godina

ON POKREŠIO .... ZEMLJA UNIŠTENA I RAZORENA ... NA HILJADE MRTVIH .... I KO ĆE ZA TO ODGOVARATI ???? ... NIKO .... JOŠ JEDAN DOKAZ DA SU POLITIČARI NAJVEĆA I NAJZAŠTIĆENIJA GAMAD OVOGA SVETA !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija