• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Independent/Informer.rs

11.04.2016

17:48

FANOVI I MEDIJI ZBUNJENI! Motiv za ubistvo Vila Smita ipak nepoznat!

Vesti

FANOVI I MEDIJI ZBUNJENI! Motiv za ubistvo Vila Smita ipak nepoznat!

Podeli vest

Društvene mreže su jutros bile pretrpane komentarima o ubistvu Vil Smita, pošto su svi pomislili da je popularni glumac žrtva pucnjave u Nju Orleansu

Reč je o bivšem igraču američkog fudbala Nju Orleans Seintsa, kojeg je dva puta upucao izvesni Kardel Hejs. Prema policijskom izveštaju, Smit je udario Hejsov automobil od pozadi, nakon čega je ovaj izašao sa pištoljem i upucao ga dva puta, dok je njegovu suprugu ranio u nogu.

Iako se u početku verovalo da je Hejs usmrtio Smita zbog saobraćajne nesreće, daljim istraživanjem se utvrdilo da je ubica imao drugi motiv za ovaj zločin.  Naime, Kardelu je isplaćena odšteta zbog nepravnog ubistva njegovog oca od strane policije 2005. godine.

U noći ubistva, upravo je taj policajac bio u društvu Vil Smita i još jednog igrača Seintsa Pjerom Tomasom, kako uživa u večeri. Veruje se da je to bio okidač da Hejs povuče pištolj na igrača i sa dva metka ga usmrti.

Posle izvrešenja zločina, ovaj čovek je mirno sačekao policiju, a trenutno se nalazi u pritvoru gde čeka nastavak suđenja za ubistvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija