• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2016

17:20

MEKEJN: SAD će i dalje podržavati Kosovo!

Vesti

MEKEJN: SAD će i dalje podržavati Kosovo!

Podeli vest

Američki senator Džon Mekejn rekao je da će SAD nastaviti da podržavaju Kosovo kao zajedničku investiciju za izgradnju mira i stabilnosti

- Zajedno treba da pronađemo načine da budemo uspešni a ne razloge za neuspeh - rekao je Mekejn u razgovoru sa predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem u Vašingtonu.

Veselji je, kako prenose kosovski mediji, zamolio Mekejna da utiče na to da Kosovo ostane u fokusu američkog Senata. 

Takođe mu je zahvalio za ličnu podršku, kako se navodi, svim fazama procesa izgradnje kosovske države.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milanblp

pre 8 godina

I ja dajem podršku nezavisnom Teksasu i nezavisnoj Floridi!n

vlada

pre 8 godina

U to ne sumnjam, jer vi /generalno/ podržavate terorizam i njihove metastaze! Ali vam jedno potvrdjujem, izgubićete sve to što danas imate, kao i vaš britanski "ideolog" koji je /preko noći/ izgubio kolonije! Ako ne verujete, pitajte moju malenkost! Nemam ni malo narcisoidnosti, ali živi bili!

rajko

pre 8 godina

BOG sve vidi !!! Docice dan kada ce svi oni koji su zeleli zlo ovoj ovoj nasoj srbijici platiti za svoja nedela i svoje zlocine.Samo polako.Mi smo zahvaljujuci zapadu i nasim prodanim dusama propadali polako a j....a Amerika ce propasti uz ogroman prasak.Sva zlodela koja su ucinili u svetu nemogu da budu nekaznjena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija