• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2016

10:24

PREDSEDNIK ČEŠKE ZEMAN SASVIM PROLUPAO: Baš bi bilo super da mogu da pucam u novinare!

Vesti

PREDSEDNIK ČEŠKE ZEMAN SASVIM PROLUPAO: Baš bi bilo super da mogu da pucam u novinare!

Podeli vest

Predsednik Češke Miloš Zeman zatražio je tokom trodnevnog obilaska centralne Češke da Evropska unija ukine sankcije Rusiji jer su kao oružje neefikasne a nanose štetu svimai izrazio nadu da će biti ukinute do kraja ove godine

 - Sankcije su kao oružje neefikasne. Ja sam dugoročno protiv bilo kakvih sankcija. Rusiju ne lome te sankcije već niske cene nafte. To je pravi razlog zašto je privreda Rusije ali i Saudijske Arabije u velikim teškoćama - kazao je juče Zeman u gradu Vlašim, prenosi današnje Pravo.

Češki predsednik kao i prošle godine izrazio je nadu da će sankcije Rusiji biti ukinute do kraja godine zato što nikome ne donose korist već samo štetu.

ZEMAN: Agresor je onaj ko pre Amerike napadne neku zemlju!

Češki predsednik obišao je u Vlašimu i fabriku municije Selije&Belo i obećao pomoć u poslovima sa Češkom armijom a takodje podržao naoružavanje Čeha povodom izbegličke krize.

- Nakon atentata u Parizu promenio sam mišljenje o držanju oružja. Da je neko imao u džepu pištolj u Parizu bi sve moglo da izgleda drugačije - rekao je Zeman.

ZEMANOVO REŠENJE: Masovno deportovati migrante, dogovor s Turskom su BAČENE PARE!

Predsednik Češke kazao je da bi municiju koju su mu poklonili u fabrici u Vlašimu upotrebio najradije protiv novinara.

- Nedavno sam na vojnom aerodromu u mestu Časlav pucao iz velikokalibarskog automata iz helikoptera. Nanišanio sam na prvi red i novinare u njemu i pritisnuo okidač. Nije u njemu bila municija - kazao je Zeman.

NEVEROVATNI PREDLOG MILOŠA ZEMANA: Grčka da otplati dug tako što će zadržati izbeglice!

Češki predsednik nedavno je izazvao skandal jednom neslanom šalom kada je sunarodnicima preporučio da ako žele da se reše premijera i vlade jednostavno uzmu kalašnjikov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija