• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.04.2016

17:27

SLUČAJ KOJI POTRESA NEMAČKU: Majka godinama držala ćerku pod ključem!

Vesti

SLUČAJ KOJI POTRESA NEMAČKU: Majka godinama držala ćerku pod ključem!

Podeli vest

Nemačka policija danas je oslobodila mentalno zaostalu 26-godišnju ženu, za koju se veruje da je majka godinama držala zarobljenu u stanu

Mlada žena je pronađena u zapuštenom stanju, u stanu punom smeća u južnom gradu Rozenhajm, potvrdio je portparol policije, dodajući da je devojka prebačena u psihijatrijsku bolnicu, prenosi AFP.

Policija je slučajno otkrila zarobljenicu prilikom sprovođenja naloga za iseljenje.

Kada su tražili da uđu u stan, 54-godišnja podstanarka, majka zarobljene devojke, bacila se niz stepenice sa drugog sprata u očiglednom pokušaju samoubistva, izjavio je portparol.

Žena je od pada zadobila teške povrede i prebačena je u bolnicu.

Kada su policajci ušli u stan, otkrili su zaključana vrata prostorije, u kojoj je bila zarobljena devojka.

- Verujemo da je ona podstanarkina ćerka, koja je bila u fizički teškom stanju, očigledno mentalno zaostala, koja u toj sobici živela duže vreme, možda godinama - rekao je portparol policije Štefan Sontag.

Komšija, koji nije hteo da se predstavi, rekao je da živi u njihovom komšiluku još od 2003. godine, a da nikada nije video devojku.

ĆUTALA SKORO DVE DECENIJE! Najkontroverznija ljubavnica svih vremena: Sramota nikad ne prolazi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodanka

pre 8 godina

sramota sta sve ovi ludi bmolesni mentalno oboleli nemci da ih nazovem,bolesni umovi izivljavanja pa i na rodjenu decu a sta ja da Kazem meni su uzeli unuka prosle godine iz skole dete je tada imao punih deset godina i odveli su ga neznamo ni kud ni gde a to dete je ne nemacko nego srpsko srpski drzavljanin .srpski. pasos odvedose dete 14.meseci neznamo gde je sta je kako muje znamo samo da je navodno soc. sluzba ovog grada. oberhausena odvela ga a da nam nikada nije i nece da kazu gde je dal je ziv sta je snjim srpsko .ministarstvo sve institucije sam obavestila kukala pisala pai gospodinu stefanovicu.gde sam dobila odgovor od gospodina srdjana paskvala da je to duznost ministarstva pravde i tamo sam reagovala oni pa su prebacili kod gos.vulina dok sve to traje ko zna gde je moj unuk srpasko detedal i njega nedaj boze neceka ovakva sudbina kao ove devojke. neznam svih ovih 14. meseci vodimo tesku bitku ovde sa bolesnim umovima. da nadjemo i uzmemo naseg Danijela i vratimo se u svoju zemlju ko zna sta ce sve na kraju biti cak nam prete drze nas u strahu kao da smo u koncentracionom logoru sta hoce oni od jedne mirne familije postene da nas naprave da poludimo ili da postanemo ubiceprimer uzeli dete nije Isao redovno u skoli .nas srpski konzulat to jest gosodja Jelena tomovic Bajic obratila se mnogo puta trazeci informaciju gde se dete nalazi ma jok ni njoj nezele da kazu. neakceptiraju konzulat nit gospodju jelenu koja se trudi sto je u njenoj moci alllialli .postoji, veca vlast da ne poremetimo odnose dveju vlade pa makar i po zivot i smrt onog srpskog deteta. to je moje misljenje i po pismu gospode koja mi je odgovorila .bravo samo da znate kako se nemci slazu jedan sa jedan iako znaju da soc.sluzba u ovom slucaju nije zakonski,ni moralno uradila pravu stvar ali nemacke institucije. sve do jedne dele misljenja soc. sluzbe evo pare.pare.euro.euro bravo ovo dete ima potencijalda na njemu mozemo da uzimamo kolko tolko .euro. dojhce a na kraju ako je ziv i zdrav on ce se zvati miler. a ne Danijel .markov ja sam vam vec par puta pisala nista ni traga u vasem listu spomena za to jadno nesrecnodete da se zna u medije znaci puno vidite kako mozete da pisete vi za svapsko.nemacko dete. da bi srcpucajuci srbi . zaplakali nad ovom jadnicom .-nesrpkinjom.sramotno a gde se spominje moj unuk .Danijel nigde ni u srpskim novinasma aaaaa.taman posla u dojce cajtungu.-nemackim novinama bruka sramotno ja vise nemam sta da se plasim nikoga ni ovde ni dole ,u mom rodnom gradu.beogradu teske su sudbine pojedinih u dijaspori. hvala vam sto sam mogla da bar dam svoje misljenje i svoj komentar ako hocete i zelite postavite ovo u vasem listu to je vas izbor prema svome narodu i dragom bogu bi trebali da to uradite hvala jos jednom.slobodanka.beogradjanka+danijel .markov moja jlubav moja velikaai najveca ljubav moj unuk daki.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija