• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

20.04.2016

23:39

UHAPŠENA BRAĆA PO ZLOČINU: Srbin i Albanac u Italiji pljačkali kuće

Vesti

UHAPŠENA BRAĆA PO ZLOČINU: Srbin i Albanac u Italiji pljačkali kuće

Podeli vest

Slaviša Jerinić (36) i njegov ortak Klodijan Đetani (31) uhapšeni su u Savoni zbog nedozvoljenog nošenja oružja

Prema informacijama italijanske policije, Jerinić i Đetani su uhapšeni kada su zaustavljeni na autoputu u “ford mondeu” kojim je upravljao Jerinić.

Već prilikom rutinske kontrole isprava Albanac i Srbin počeli su da se ponašaju upadljivo nervozno, pa su karabinjeri od njih zatražili da napuste vozilo kako bi sproveli pretres.

Kada je posegnuo da policajcima da dodatna dokumenta, Jerinić je otvorio pretinac u kom se, loše skriven, nalazio pištolj napunjen i sa metkom u cevi.

Nezvanično, i Jerinić i Đetani imaju bogat kriminalni dosije. Oni se vezuju za pljačke i razbojništva koja su se dogodila u italijanskoj pokrajini Kuneo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija