• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2016

21:57

NA POMOLU NOVO SAVEZNIŠTVO? Amerikanci kupuju od Irana 32 tone teške vode!

Vesti

NA POMOLU NOVO SAVEZNIŠTVO? Amerikanci kupuju od Irana 32 tone teške vode!

Podeli vest

SAD će kupiti 32 metričke tone teške vode od Irana, javio je Rojters pozivajući se na izvore u američkom Kongresu i administraciji predsednika Baraka Obame

Izvori iz Kongresa naveli su da će vrednost kupovine biti niža od deset miliona dolara. Rojters dodaje da američki eksperti očekuju isporuku iranske teške vode narednih nedelja, kao da će ona biti dalje prodavana po komercijalnim cenama.

Predsedavajući Predstavničkog doma Kongresa Pol Rajan kritikovao je ovaj potez Obamine administracije navodeći da SAD ovom kupovinom "direktno pomažu nuklearni program Irana".

IRAN NIKADA NIJE PRAVIO NUKLEARNU BOMBU! Razotkrivene višedecenijske laži Zapada i NATO!

PREDSEDNIK IRANA ROHANI: Ukidanje sankcija neće promeniti ništa u odnosima sa SAD!

AMERI DRUKAJU BIVŠE SAVEZNIKE: Džihadisti koristili hemijsko oružje u Siriji i Iraku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija