• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.05.2016

23:44

KRIZA ŠTAMPE: Britanski dnevnik Nju dej se gasi samo dva meseca od pokretanja!

Vesti

KRIZA ŠTAMPE: Britanski dnevnik Nju dej se gasi samo dva meseca od pokretanja!

Podeli vest

Dnevnik Nju dej, prvi novi dnevni list u Velikoj Britaniji za 30 godina, prestaće da izlazi u petak, samo devet nedelja od pokretanja, zbog slabe prodaje, objavila je danas medijska grupa Triniti Miror

Iako je Nju dej dobio brojne pozitivne kritike i izazvao dobre reakcije preko Fejsbuka, širenje lista ostalo je ispod naših očekivanja", navodi Triniti Miror u saopštenju objavljenom na internet sajtu grupe koja takođe izdaje i dnevnik Dejli Miror.

Dodaje se da je zbog toga odlučeno da se prekine s izdavanjem lista od 6. maja 2016. godine.

Nju dej je pokrenut krajem februara u sektoru pogođenom smanjenjem broja čitalaca i padom prihoda od reklama.

Grupa Triniti Miror je tada navela da će list ciljati širu publiku muškaraca i žena koji traže "drugačije vesti koje trenutno ne mogu da se nađu u medijima".

Novi list je pokrenut istovremeno kada je zbog krize u štampanim medijima najavljeno gašenje lista Indipendent u štampanom izdanju, koji je prešao isključivo na digitalni format. Poslednje štampano izdanje Indipendenta objavljeno je 26. marta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija