• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.05.2016

18:54

REALNA OPASNOST! NATO upozorava da teroristi mogu upotrebiti oružje za masovno uništenje!

Vesti

REALNA OPASNOST! NATO upozorava da teroristi mogu upotrebiti oružje za masovno uništenje!

Podeli vest

Mogućnost da terorističke grupe upotrebe oružje za masovno uništenje predstavlja realnu opasnost koja bi imala katastrofalne posledice, ocenili su učesnici dvodnevne konferencije o kontroli oružja za masovno uništenje, razoružanju i neširenju oružja, koja je danas u organizaciji NATO počela u Ljubljani

Zamenik generalnog sekretara NATO Aleksander Veršbou izjavio je na početku konferencije da "dolazak tog oružja u ruke terorista predstavlja najgori scenario" i upozoro na terorističke pretnje i izazove s kojima se susreće međunarodna zajednica, prenela je Hina.

Glavni direktor Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) Ahmet Uzumdžu kazao je da ta međunarodna organizacija sve više usmerava napore kako sprečiti da "nedržavni akteri" dođu do opasnog hemijskog oružja što bi dovelo do hemijskog terorizma.

FBI I DALJE ISTRAŽUJE! Još nema zvaničnih informacija o uzroku požara u crkvi Svetog Save u Njujorku!

On je dodao da OPCW sarađuje s mnogim državama koje imaju isti cilj i proučava pravne aspekte koji bi mogli da pomognu u sprečavanju takvih napada.

U STRAHU OD TERORISTA U Egipat više niko ne ide na letovanje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NATO UPRAVLJA ISIS

pre 7 godina

I onda u jednoj banana drzavi organizuje seminar za kontraupravljanje...strano.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija