• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

31.05.2016

23:00

(VIDEO) U STRAHU OD RUSIJE I KINE:  Amerikanci oživljavaju svoj najopasniji avion!

Vesti

(VIDEO) U STRAHU OD RUSIJE I KINE: Amerikanci oživljavaju svoj najopasniji avion!

Podeli vest

Pre pet godina Lokid Martin, najveća američka kompanija koja se bavi proizvodnjom aviona i svemirskih tehnologija, obustavila je razvijanje programa lovca F-22 Raptor

Novi fokus američke vojne industrije postao je lovac F-35, ali najave iz Pentagona ukazuju da će F-22, zvanično prvi lovac pete generacije koji je ušao u operativnu upotrebu, ponovo početi da se proizvodi.

(VIDEO) AMERIČKO SUPERORUŽJE: Ovo je deo arsenala za ratove budućnosti!

Povratak lovcu F-22 najavio je Majk Tarner, republikanski senator iz Ohaja.

- U svetlu pretnje koju predstavlja Rusija koja se ponovo uzdiže i sve agresivnije Kine, dalja istraživanja u razvijanju F-22 lovaca su neophodna - rekao je Majk Tarner u Kongresu.

I Mark Velš, general vazduhoplovnih snaga, najavio je takvu mogućnost.

- Ne mislim da je to loša ideja. Mislim da su preformanse ovog aviona i uspesi posade koja je njim uravljala odlični i da je avon ispunio sva očekivanja. Njegovi pocentijali su zaista izvanredni, ali kada pogledam unazad pomislim da li bi možda mogao vieš. Mislim da da, to uopšte nije loša ideja - rekao je general Mark Velš.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
usaf

pre 7 godina

Pogresan vam je naslov.Treba da stoji:Rusija i Kina u strahu od Amerike.Zasto?Pa, imaju najbolju avijaciju,najbolju mornaricu,najbolju pesadiju na svetu...malo li je?

Cole5

pre 7 godina

Mislis. Ja ovih dana procitah na jednom americkom sajtu informaciju da su u pentagonu ( citaj leglu antihrista ) napunili gace jer su rusi usavrsili i rakete za unistavanje satelita i da su postale operativne, sto po amere znaci da ako im poobaraju satelite nema od te kako kazes najsavremenije vojske nista, avijacija nesposobna, mornarica isto tako, a pesadija bez pomoci avijacije ravna nula. Ameri bez GPS su nesposobni...

Maganik

pre 7 godina

Vraćaju se USA "stručnjaci" unazad pa proizvode stare prevaziđene modele aviona. Bolje ne umiju niti mogu smisliti ni napraviti. Đe im se sada đede onaj F35? Problem je što više ne mogu više da kupe Ruske naučnike a nema više ni kvalitetne špijunaže da dobiju prave planove ruskih naučnika. Za ovaj avion su im Rusi "doturili" papire sa "malim greškicama" koje oni ne umiju da pronađu. Za F35 su im "doturili" trećerazredne planove sa kojima USA "stručnjaci" nemaju pojma šta da rade. Potrošili hiljadu milijardi i opet NIŠTA-NIŠTICA-NULA. Tu ti štamparija dolara ne pomaže. O raketama nije vrijedno truda ni pisati.

Vitez

pre 7 godina

Najopasniji avion????? Svasta!!!! Mozda, za budzet jer je neko oprao debele pare!\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija