• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

31.05.2016

23:42

PORTPAROL BELE KUĆE: Sarađujemo sa Rusima, kako bi pronašli krivce za napad na bolnicu!

Vesti

PORTPAROL BELE KUĆE: Sarađujemo sa Rusima, kako bi pronašli krivce za napad na bolnicu!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države će sarađivati sa Rusijom kako bi se utvrdili odgovorni za vazdušne napade na bolnicu u sirijskom gradu Idlibu, izjavio je portparol Stejt departmenta Džon Kirbi

- Mi nastavljamo da sarađujemo sa Rusijom u okviru sprovođenja režima prekida vatre i utvrđivanja onoga što se dogodilo- rekao je on i naglasio da Vašington detaljno prati sva dešavanja u Siriji.

SVE VIŠE ŽRTAVA U napadu na bolnicu u Siriji poginulo najmanje 50 osoba!

Kirbi je, međutim, dodao da SAD nemaju tačnu informaciju o tome šta se dogodilo u Idlibu.

Ujedinjene nacije su potvrdile da je prilikom bombardovanja bolnice u Idlibu poginulo 28 ljudi, ali ne raspolažu informacijom ko stoji iza tog napada.

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U ALEPU: U napadu na bolnicu ubijene tri žene, 17 ljudi ranjeno!

Predstavnik ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov je rekao da ruska avijacija nije izvršavala borbene zadatke u tom delu Sirije.

Istovremeno, nekomercijalno novinarsko udruženje „Raqqa Is Being Slaughtered Silently“ optužilo je Rusiju da je odgovorna za ovaj napad, međutim nakon analize fotografija koje su predstavljene kao dokazi, utvrđeno je da su korišćene stare fotografije.

BOMBAŠKI NAPAD NA BOLNICU Samoubica usmrtio 43 osobe u Siriji!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

Vi ste prinudjeni da saradjujete sa Rusima ali je pitanje koliko ste iskreni, a u prevodu - oni vam ne veruju! Za "nepoverenje" ste sami krivi, jer ste kršili sve što je dogovoreno! .... "kauboji", da bi se sačuvala glava na ramenu, u toj glavi mora nešto da ima ! Iskustvo uči, ako to za vas uopšte vredi!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija