• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2016

09:12

DA LI JE ŽIV?! Japanska vojska priključila se potrazi za dečakom KOGA SU RODITELJI ZA KAZNU OSTAVILI SAMOG U ŠUMI!

Vesti

DA LI JE ŽIV?! Japanska vojska priključila se potrazi za dečakom KOGA SU RODITELJI ZA KAZNU OSTAVILI SAMOG U ŠUMI!

Podeli vest

Japanska vojska priključila se danas potrazi za sedmogodišnjim dečakom koga su roditelji, kako su priznali, ostavili samog u šumi naseljenoj medvedima na severu Japana da bi ga kaznili



Oko 75 pripadnika Japanskih kopnenih samoodbrambenih snaga pridružilo se potrazi za dečakom pored 130 pripadnika vatrogasnih ekipa, policajaca i volontera, rekao je za AFP pripadnik spasilačkih ekipa Satoši Saito.

Dečak Jamato Tanoka nestao je u subotu nakon što su ga roditelji izbacili iz automobila i ostavili na planinskom putu na severu ostrva Hokaido, u oblasti gde žive divlji medvedi, zbog lošeg ponašanja. 

Dečak je, kako dodaje francuska agencija, bez vode i hrane. 

Spasilačke ekipe ocenile su da je potraga za dečakom "frustrirajuće teška" jer do sada nisu pronađeni nikakvi dokazi o njegovom kretanju na tom planinskom području. 

Grada Nanae zatražio je podršku vojske nakon što su spasilačke ekipe i policajci neuspešno tragali za dečakom prethodna četiri dana.

Par je prvo policiji rekao da se dečak izgubio dok su tražili povrće.

Kasnije su priznali da su ga ostavili samog na pet minuta da bi ga kaznili, ali da je on nestao kada su se vratili po njega, preneo je BBC.

Japanski mediji navode da su se roditelji, pošto su ostavili dete samo, odmakli od njega nekih 500 metara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drago

pre 7 godina

Bože ko je sve dans roditelj. Sada njih odvesti duboko u šumu pa neka malo žive tamo dok jih medo ne nađe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija