• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2016

09:32

(FOTO) APSOLUTNI HIT! Fanovi 007 predlažu: PUTIN TREBA DA BUDE NOVI BOND!

Vesti

(FOTO) APSOLUTNI HIT! Fanovi 007 predlažu: PUTIN TREBA DA BUDE NOVI BOND!

Podeli vest

Fanovi serijala o britanskom tajnom agentu predlažu da ruski predsednik dobije glavnu ulogu u narednom filmu. Tvrde da bi on bio savršen izbor jer poseduje sve osobine kao i čuveni špijun

Putin je veliki zavodnik, baš kao i Džejms Bond. Hiljade žena i devojaka u Rusiji i svetu maštaju o njemu

Ljubitelji serijala filmova o Džejmsu Bondu predlažu da ruski predsednik Vladimir Putin glumi u novom ostvarenju o čuvenom britanskom tajnom agentu, koje bi ove godine trebalo da bude snimljeno. Oni su na društvenim mrežama pokrenuli glasanje o idealnom kandidatu za ulogu 007, a u konkurenciji glumaca i svetskih političara najveću podršku zasad ima Putin.

Ruskog predsednika su predložili fanovi Džejmsa Bonda odmah nakon što su se pojavile spekulacije da glumac Danijel Krejg, koji je igrao agenta 007 u poslednja četiri nastavka, više neće dobiti tu ulogu. Putin, iako nije glumac, našao se na šaljivoj listi mogućih kandidata budući da su producenti filma najavili da će novi Bond biti veliko iznenađenje i nešto potpuno drugačije od svega dosad.

Pored njega, u konkurenciji su glumci Tom Hidlston, Idris Elba i Leonardo di Kaprio, ali i žene poput glumice Džilijen Anderson i demokratske kandidatkinje za predsednika SAD Hilari Klinton. Na spisku je i republikanski kandidat za američkog predsednika Donald Tramp, ali bi među svima njima najveći broj ljudi želeo da vidi Putina u ulozi čuvenog agenta.

Anketa

Ruski predsednik, kako u šaljivom tonu navode fanovi filma o Džejmsu Bondu, ima sve što zahteva uloga čuvenog špijuna.

Nastao 1953.

- lik Džejmsa Bonda, pripadnika britanske tajne službe, stvorio je pisac Ijan Fleming 1953.
- do smrti 1964. Fleming je napisao 12 novela i dve kolekcije kratkih priča o Džejmsu Bondu
- nakon njegove smrti, osam drugih autora je pisalo priče o britanskom agentu, od kojih je poslednja napisana 2015.
- prvi film o Bondu "Dr No" snimljen je 1962, a u glavnoj ulozi našao se Šon Koneri
- dosad su snimljena 24 filma o agentu 007, a poslednji je izašao 2015. i zove se "Spektar", sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi

- Scene borbi ne bi trebalo da budu problem za Putina. Ruski predsednik je majstor džudoa, redovno vežba, pliva, roni, skija, igra hokej, jaše konje i kroti divlje zveri. Kao bivši agent KGB, dobro se snalazi i sa oružjem. On, takođe, zna da vozi helikopter, avion, podmornicu, isto kao i čuveni agent 007 - navode fanovi čuvenog špijuna.

Pored toga, oni ističu da je ruski predsednik veoma obrazovan i svestran čovek.

- Videli smo da zna da svira klavir, da zna da peva i da je džentlmen. S obzirom na to da voli da pije rusku votku, ne bi mu bio problem da pređe na omiljeno piće Džejmsa Bonda, votku martini - objašnjavaju ljubitelji agenta 007.

Oni dodaju da je Putin veliki zavodnik, baš kao i Džejms Bond.

- Hiljade žena i devojaka u Rusiji, ali i u svetu, maštaju o njemu. Dokaz da je omiljen među damama jeste i taj što je u vezi sa mnogo mlađom Alinom Kabajevom, pravom ruskom lepoticom i bivšom gimnastičarkom - zaključuju Putinovi obožavaoci.


LEONARDO RUSOFIL Dikaprio: Želim da glumim Putina!

Jedina prepreka koju fanovi Džejmsa Bonda vide u tome da Putin dobije glavnu ulogu u novom filmu jeste jezik.

- On bi bez problema odglumio sve akcione scene, ali je jedini problem u tome što bi morao da govori engleski. Nismo sigurni kako bi se snašao sa britanskim akcentom - smatraju u klubu ljubitelja Putina i preporučuju ruskom predsedniku da odmah započne sa časovima engleskog.

Putinova konkurencija

Tom Hidlston
- Britanski glumac za kojeg se priča da je već u pregovorima sa filmskim timom. Mnogi bi baš njega želeli da vide u ulozi britanskog agenta

Idris Elba
- Spekuliše se da bi on mogao da bude prvi crni Džejms Bond. Međutim, čak i njegovi fanovi postavljaju pitanje da li je svet spreman za to

Leonardo di Kaprio
- Prema mišljenju mnogih, on bi bio perfektan izbor, međutim, smatra se da je previše dobar glumac za tu ulogu i da mu više leže one zahtevnije

Donald Tramp
- Misli da je jako šarmantan i fizički spreman za akcione uloge. Problem je samo u tome što nema isti senzibilitet za žene kao Džejms Bond

Džilijen Anderson
- Čuvena Skali iz "Dosijea iks" bila bi prva žena agent 007. Spekulacije je podstakla sama pitanjem na Tviteru: "Da li je svet spreman za ženu Bonda?"

Hilari Klinton
- Ako će žena biti novi Džejms Bond, mnogi smatraju da je iskusna američka političarka pravi izbor jer "sigurno može da ubije bez razmišljanja"

 

 

 

 

 

 

 

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 7 godina

Pa to ja govorim svih ovih godina da aktuelni Bond, Daniel Krejg, lici na Putina i izgleda starije mada je mladji 15 godina, mislim, Zapad nema Putina pa ga inkarnira putem Bonda ;)

gago

pre 7 godina

Takva velicina da glumi nekog zapadnjackog lelemuda.

putin kgb no1

pre 7 godina

putin je kgb. oni su tate-mate za te vase dzejms bondove! treba jos da rastete da budete kao kgb!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija