• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2016

11:32

NAJGNUSNIJI SLUČAJ PEDOFILIJE U ISTORIJI! Britanac silovao više od 200 dece, MEĐU NJIMA I BEBE OD 6 MESECI!

Vesti

NAJGNUSNIJI SLUČAJ PEDOFILIJE U ISTORIJI! Britanac silovao više od 200 dece, MEĐU NJIMA I BEBE OD 6 MESECI!

Podeli vest

Ričard Hakl od 2006. do 2014. seksualno zlostavljao mališane, među kojima i bebe stare samo šest meseci, dok je radio kao profesor u Maleziji. Danas će biti osuđen na doživotnu robiju

Psihopata
Trogodišnja devojčica mi je odana kao pas i nikom nije stalo do nje
Ričard Hakl

Britanac Ričard Hakl (30) brutalno je silovao najmanje 200 dece u Maleziji, uključujući i bebe stare samo šest meseci. On je uhapšen u decembru 2014, a danas će biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Manijak je priznao da je decu staru do 12 godina zlostavljao od 2006. do 2014, dok je radio kao profesor engleskog u Kuala Lumpuru. Uglavnom se radilo o mališanima iz siromašnih hrišćanskih porodica, kojima se Hakl predstavljao kao misionar.


(VIDEO) UHVAĆEN NA DELU! Pedofil krenuo na sastanak sa devojčicom, ali ga dočekalo iznenađenje!

Roditeljima je obećavao da će decu učiti engleski jezik i osnove hrišćanstva, a oni su mu verovali jer je radio u školi.


PEDOFILIJA JE IZLEČIVA?! Naučnici traže način da zaustave pedofile pre nego što POČINE ZLOČIN!

Prema rečima tužioca Brajana O'Nila, monstrum je jedva čekao da ostane sam sa decom.

- Zaključavao bi se u prostoriju sa mališanima i onda bi ih zlostavljao. Skidao ih je gole i silovao. Većinu svojih zločina je snimao i fotografisao, a taj materijal je preko interneta delio sa drugim pedofilima - kaže O'Nil.


BRITANAC UHAPŠEN U PEĆI! Katolički sveštenik-pedofil se krio na Kosovu!

On dodaje da je Hakl optužen za silovanje 91 mališana, ali da se veruje da postoji najmanje 200 njegovih žrtava.

Informer

- Većina njegovih žrtava je iz Malezije, a pronašli smo i jednog dečaka kog je silovao u Kambodži - istakao je tužilac.

Porodica ga se odrekla

Ričarda Hakla se odrekla cela porodica. Njegovi najbliži su, nakon što je monstrum uhapšen, prodali kuću zbog sramote i preselili se iz svog rodnog grada Ašforda u Engleskoj. Jedna od njegovih rođaka rekla je britanskim medijima da niko iz familije ne želi da čuje za pedofila.
- Ne želimo više u životu da vidimo Ričarda. On je za nas mrtav - kazala je ta rođaka.

Manijak je otkriven prilikom jedne akcije hapšenja pedofila u Britaniji. Ispostavilo se da su uhapšeni bili pretplaćeni na Haklove snimke silovanja dece na internetu. Istražitelji su čekali da se monstrum vrati iz Malezije, pa su ga uhapsili čim je sleteo na aerodrom u Londonu. Kad je policija pretresla njegov stan u Kuala Lumpuru, na kompjuteru je nađen šokantan sadržaj.

- Osim 20.000 fotografija, na kojima se uglavnom vidi kako Hakl siluje mališane, nađen je i priručnik za manijake. Naziv mu je "Pedofilija i siromaštvo: Vodič za ljubav sa decom", a napisan je na čak 60 strana. Hakl je u njemu pisao savete za silovanje dece i planirao je da ga objavi na sajtovima za pedofile - navodi tužilac.

Hakl je vodio i dnevnik u kojem je beležio detalje o zločinima i žrtvama.

- U dnevniku je napisao: "Ubo sam džek-pot. Trogodišnja devojčica mi je odana kao pas i nikom nije stalo do nje." U pitanju je težak psihopata - smatraju nadležni.


GLUMAC POTVRDIO GLASINE O PEDOFILIJI U HOLIVUDU: Dobacivali su se našim telima!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mijat311

pre 7 godina

Takvi će vrlo brzi na Zapadu postići pravo brakova sa decom i pravo organizovanja parade ponosa pedofila.

milena

pre 7 godina

Najveci broj pedofilskih sajtova dolazi iz Azije, dosta ih ima i iz Rusije. To sto vi mislite da je to problem zapada je zato sto se tamo pedofili hapse, pa ide po novinama, sto nije slucaj sa Azijom. Pogledajte samo ovaj slucaj, uhapsen u Londonu a neometano vrsio zlocine u Maleziji, nemoguce da niko nije nista primeto sve te godine.

mijat311

pre 7 godina

Ne mislim da se takve stvari dešavaju samo na Zapadu,ali me zaprepašćuje ta tolerantnost i parade.Zato se bojim da će i ovakvi sutra paradirati.Na Istoku parade ovog tipa nisu poželjne.

zeljko

pre 7 godina

Zelim ti da te do kraja zivota svaki dan siluju u zatvoru po tri puta dnevno. Idiote bolesni.

trlababalan

pre 7 godina

Nema kazne koja može da nanese adekvatno bol ovakvom zlikovcu. Uhhh jel moguće da ovako nešto postoji?????

Kunta 1 za Kinte 3

pre 7 godina

Pa to me ne iznenadjuje, kada je Britanac u pitanju!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija