• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2016

16:20

ORBAN TVRDI: Soroš bi da izazove nemire u Mađarskoj!

Vesti

ORBAN TVRDI: Soroš bi da izazove nemire u Mađarskoj!

Podeli vest

Premijer Mađarske Viktor Orban optužio je danas američkog milijardera Džordža Soroša da pokušava da izazove nemire u toj zemlji finansirajući grupe, koje se protive čvrstom stavu desničarske vlade prema migrantima

Orban je za jedan mađarski radio rekao da Soroš, koji je rođen u Mađarskoj, protivreči vladi te zemlje time što, kako tvrdi, podržava nevladine grupe, koje žele da potisnu poziciju mađarske vlade po pitanju migranata. 

SOROŠ, KANDIĆKA I ROKFELER HOĆE DA NAM UVALE PATKU! Evo ko zapravo stoji iza protesta protiv 'Beograda na vodi'!

- Ljudi međutim ne podržavaju migrantsku politiku evropskih vlada, uprkos finansijskoj podršci koju nevladine organizacije dobijaju od Soroša, koji pokušava da izazove nevolje - rekao je Orban, prenosi AFP. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magdalena

pre 7 godina

Bilo bi dobro da sve zemlje razotkrivaju i to odmah,putem medija,sve sto mocnici na prljav nacin pokusavaju da sprovode u raznim zemljama.Tako ce i ove njihove politicke prostitutke biti zaustavljene u startu i narod nece nasedati i pridruziti se njihovoj prostituciji i prodaji svoje zemlje na bilo koji nacin.\n

trtica

pre 7 godina

Ovaj covek je opasan kao i njegova politika prema susedima u kojima ima mađarske manjine. Podmuklo i otvoreno se meša u unutrašnje poslove tih zemalja putem pritisaka i raznoraznih prljavih rabota i kao što je otvoreno u evropski parlament doneo mađarski fašistički tepih, tako se i ponaša po tom pitanju! Prevelika je otvorenost prema njemu pokazana, a on to koristi za svoje mračne ciljeve!!! Naravno ima i dobrih stvari koje ovaj čovek odrađuje a jedna od najboljih je zaštita svoje države, naroda,kulture i tradicije od najezde islamistickih hordi koje su krenule u otvoreno porobljavanje hrišćanskih prostora. Otvoreno i bez metka,sa seksom i natalitetom, te tolerantnim socijalnim sistemima zemalja domacina, oni orkestrirano i planski ulaze u tkivo društva u koje dođu,kao virus raka od koga za sada ovi slepci ne mogu efikasno da se brane! E njemu svaka čast na tome---prepoznao ih je i razotkrio i njih i njihove namere i uspešno se za sada nosi sa tim problemom. A mozda ima i nešto genetski u svemu tome jer su i neki davni pretci njegovih sunarodnika zaposeli tuđe prostore i znaju šta to znači. .. U svakom slučaju kapa dole i za hrabrost da javno žigoše nosioce i inspiratore mutljavine u bilo koje vreme i za svaki problem.

Hercegov Grad

pre 7 godina

Što si dozvolio osnivanje kampova za obuku kriminalnih grupa sa zadacima da rovare po zemljama iz kojih dolaze. Bilo ih je i ima ih jos sto se tamo obucavaju iz Srbije! n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija