• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

04.06.2016

14:37

IMA LI KRAJA OVOME? U bombaškim napadima u Iraku poginulo 15 ljudi!

Vesti

IMA LI KRAJA OVOME? U bombaškim napadima u Iraku poginulo 15 ljudi!

Podeli vest

U bombaškim napadima na kontrolni punkt policije, restoran i dve pijace u Bagdadu i okolini tog grada poginulo je 15 ljudi, a ranjeno više od 40

Najsmrtonosniji je bio samoubilački bombaški napad na kontrolni punkt iračkih snaga u gradu Tarmija, oko 50 kilometara severno od glavnog grada Iraka, u kojem je ubijeno osam osoba, a ranjeno 15. Medju žrtvama napada bila su trojica vojnika.

U dva odvojena napada na pijace u Bagdadu ubijeno je pet osoba, a u eksploziji bombe čija je meta bila restoran poginula su dva čoveka.

ZAHAROVA DEMANTUJE ERDOGANA: Za razliku od Turske, Rusija se ne bavi švercom oružja!

Bombaški napadi dogodili su se pošto iračke snage pokušavaju da preuzmu zapadni grad Faludža od ekstremita Islamske države.

I AMERI BIJU DŽIHADISTE: Nosač aviona Hari Truman se priključio napadu na Islamsku državu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

A Sadam bio "zločinac", "diktator ", "ubica" .... i šta sve ne!? Šta znači kad potkupljen, neobavešten, neobrazovan jdnom rečju "glup" /deo/ naroda poveruje u američko blagostanje! Uostalom, i nama se to desilo " 5. oktobra - dvehiljadite", doduše u blažoj varijanti! Verovatno su "uzeli u obzir" bombardovanje 1999. godine!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija