• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.06.2016

10:05

(VIDEO) BOMBAŠKI NAPAD U BAGDADU! Život izgubilo 25 ljudi, a najmanje 70 ih je povređeno!

Vesti

(VIDEO) BOMBAŠKI NAPAD U BAGDADU! Život izgubilo 25 ljudi, a najmanje 70 ih je povređeno!

Podeli vest

Najmanje 25 osoba je danas poginulo, a 70 ranjeno u dva odvojena bombaška napada u Bagdadu, saopštila je iračka policija

Na meti napada su se našli vojni punkt i poslovni deo Bagdada.

Napadi su se odigrali u vreme kada iračke snage pokušavaju da istisnu ekstremiste Islamske države iz Faludže, njihovog uporišta zapadno od Bagdada, prenele su agencije.

U ulici u poslovnom delu grada eksplodirao je automobil pun eksploziva, usmrtivši najmanje 15 ljudi. Više od 50 je ranjeno.

U severnom predgrađu Bagdada napadnut je vojni kontrolni punkt.

(FOTO) NOVI NAPAD NA JUGU TURSKE! Eksplodirao automobil-bomba!

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija